Ευκαιρία για Ντάλας μέσω… Πόρτλαντ

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μαμαντού Ντανσό διαμόρφωσε το 1-1 στο εκτός έδρας ματς των Πόρτλαντ Τίμπερς εναντίον της Ρέαλ Σολτ Λέικ και πρόσφερε μοναδική ευκαιρία στο Ντάλας.

Στο 45ο λεπτό, ο Αλβάρο Σαμπόριο έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι ήθελαν την νίκη για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση δυτικής περιφέρειας. Ωστόσο, οι Τίμπερς, αν και είχαν αποκλειστεί ήδη από τα play off, ισοφάρισαν με τον Ντανσό στο 91ο λεπτό! Άλλωστε, οι δύο ομάδες είχαν περίπου τις ίδιες ευκαιρίες και η ισοπαλία χαρακτηρίζεται

δίκαιη.

Πάντως, το Ντάλας χάνει αυτή τη στιγμή με 4-1 στην έδρα των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, όποτε φαίνεται ότι η Ρέαλ θα την… γλιτώσει. Αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή, τότε η ομάδα του Σολτ Λέικ θα κοντραριστεί με τους δεύτερους της Δύσης, Σιάτλ Σάουντερς. Αλλιώς θα αντιμετωπίσει την τέταρτη ομάδα των wild cards σε προκριματικό γύρο των play off.

Από την άλλη, οι Τίμπερς ολοκλήρωσαν την σεζόν με 42 βαθμούς και στην 12η θέση. Πρόκειται για πολύ καλή επίδοση, αφού αυτή ήταν η πρώτη χρονιά του συλλόγου του Πόρτλαντ στο MLS.

Ρέαλ Σολτ Λέικ: Ριμάντο, Ράσελ, Ολάβε, Βίνγκερτ, Μπόρτσερς, Ουίλιαμς (85’ Α. Αλβάρεζ(, Μοράλες, Τζόνσον, Ι. Αλβάρεζ, Εσπιντόλα, Σαμπόριο.
Πόρτλαντ Τίμπερς: Πέρκινς, Ντανσό, Μπράνερ, Ουάλας, Πάλμερ (73’ Χορστ), Αλχασάν (81’ Ούμονι), Αλεξάντερ, Μαρσελίν, Χάρα, Τζιούσμπερι, Κούπερ (67’ Ντάικ).

Keywords
Τυχαία Θέματα