Ευκαιρία να ξεφύγει ο Πανηλειακός

Την ευκαιρία να πάρει κεφάλι πέντε βαθμών από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος απολαμβάνει το ρεπό του, έχει ο Πανηλειακός την 14η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Football League 2.

Ο πρωτοπόρος Πανηλειακός «δοκιμάζεται» στο γήπεδο του Ζωγράφου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, ο οποίος από τη δική του πλευρά θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να συνεχίσει να έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Η Ζάκυνθος φιλοξενείται από την

Καλαμάτα και θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μειώσει τη διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης που έχει το ρεπό του. Από την άλλη, η «Μαύρη Θύελλα» θέλει να δώσει συνέχεια στο «διπλό» που απέσπασε στη Ριζούπολη και να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες.

Στο Ελληνικό, ο ΑΟ Γλυφάδας κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας επιθυμεί να εκμεταλλευτεί το «σπίτι» του και να πλησιάσει τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα play off. Οι φιλοξενούμενοι, με τον Αντώνη Πριόνα να ντεμπουτάρει στον πάγκο, θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα για να «ξεκολλήσουν» από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Ρούβας και Προοδευτική κοντράρονται στη Γέργερη, με… φόντο τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν μακριά από τη διακεκαυμένη ζώνη του νοτίου ομίλου.

Τέλος, μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον ΑΟΧ απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ, εάν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Το ίδιο ισχύει και για την αθηναϊκή ομάδα, που θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα και το αήττητο σερί που έχει εκτός έδρας με έξι ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Football League 2:

Δημοτικό Καλαμάτας: Καλαμάτα- Ζάκυνθος: 15.00
Δημοτικό Ζωγράφου: Ηλυσιακός- Πανηλειακός: 16.00
Δημοτικό Γέργερης: Ρούβας- Προοδευτική: 16.00
Γήπεδο Ελληνικού: ΑΟ Γλυφάδας- Αστέρας Μαγούλας: 16.00
Δημοτικό Περιβολίων: ΑΟΧ- ΠΑΟ Ρουφ: 17.00
Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης

Keywords
Τυχαία Θέματα