Εύκολα στην κορυφή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επικράτησε 2-0 στο Λονδίνο της ΚΠΡ και βρέθηκε στην κορυφή.

Μπορεί πριν από περίπου 10 ημέρες ο εγωισμός και η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον αποκλεισμό της από το Champions League να κλονίστηκε, ωστόσο φαίνεται πως η αντίδρασή της αποδεικνύει ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αυτό γιατί σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι

το «Λόφτους Ρόουντ» έδειξε από τα πρώτα δευτερόλεπτα ότι είναι το αφεντικό της αναμέτρησης απέναντι στην ΚΠΡ. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Γουέιν Ρούνεϊ με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους».

Όλα τελείωσαν στο 56’ όταν ο Κάρικ πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε τους πάντες και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις, ωστόσο το σουτ του Τζόουνς κατέληξε στο δοκάρι στο 69’.

Πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και με ένα παιχνίδι λιγότερο, παίρνοντας την τρίτη τους συνεχόμενη νίκη.

ΚΠΡ: Τσέρνι, Λ. Γιάνγκ, Κόνολι, Γκαμπιντόν, Τραορέ, Μακί, Μπάρτον, Φορλίν, Ράιτ – Φίλιπς (65’ Τάαραμπτ), Μπόθροϊντ (78’ Χιλ), Χέλγκουσον (66’ Κάμπελ)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Βαλέντσια, Κάρικ, Τζόουνς, Νάνι, Ρούνεϊ (78’ Γκιγκς), Γουέλμπεκ (63’ Ερνάντεζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα