Εύκολα στους «4» η Βαλένθια

Με εκτός έδρας 3-0 σε βάρος της Λεβάντε διασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Copa Del Rey η Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες» παρατάχθηκαν στο Ciudad de Valencia έχοντας πλεονέκτημα με 4-1. Άλλωστε με αυτό το σκορ επικράτησε η Βαλένθια στο πρώτο ντέρμπι των δύο ομάδων.

Το συνολικό σκορ έγινε γρήγορα... 6-1, οπότε εξανεμίστηκαν οι τελευταίες ελπίδες της Λεβάντε. Ο Αντούριθ άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό, ενώ ο Πάμπλο Πιάτι διαμόρφωσε το

2-0 στο 30ό λεπτό. Μάλιστα ο 22χρονος Αργεντινός πέτυχε δεύτερο γκολ στο 85ο λεπτό και δημιούργησε αυτό του Αντούριθ.

Στο μεσοδιάστημα, ο Όσκαρ Σεράνο είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 72ο λεπτό. Αν μη τι άλλο, το χειρότερο δυνατό ντεμπούτο για τον 30άχρονο Καταλανό στη νέα του ομάδα.

Με οδηγό τον Πιάτι, λοιπόν, η Βαλένθια προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ισπανίας. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην 1η Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στις 8 του ίδιου μήνα στο «Καμπ Νου».

Λεβάντε: Μουνούα, Μεντόζα, Καμπράλ, Μπαγεστέρος, Ντελ Όρνο, Παγιάρδο, Ιμπόρα (71' Τσάβι Τόρες), Σεράνο, Μποτέλιο (66' Χιγκόν), Σουάρεζ, Ζόρντα
Βαλένθια: Άλβες, Μπαραγκάν, Κόστα, Ρουίζ (78' Φεγκουλί), Άλμπα (71' Μπρούνο), Αλμπέλδα, Τίνο Κόστα (66' Μπανέγκα), Παρέχο, Μπερνάτ, Πιάτι, Αντούριθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα