Εγκρίθηκαν οι ποινές του salary cap

Κατέθεσαν έφεση οι Ντάλας Καουμπόις και Ουάσινγκτον Ρέντσκινς, αλλά δεν απέφυγαν τις μειώσεις στα salary cap τους, και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Μείον 36 εκατομμύρια για τους Ρέντσκινς και μείον δέκα για τους Τεξανούς. Αυτό αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες των ομάδων του NFL ύστερα από τις σχετικές εφέσεις. Το συνολικό όριο του salary cap ορίστηκε στα 120.6 εκατομμύρια δολάρια πριν από λίγες εβδομάδες.

Ευκαιρία για Payton

Σύμφωνα με τον κομισάριο, Roger

Goodell, ο Sean Payton ίσως μπορέσει να προπονήσει τους Νιου Ορλίνς Σέιντς κατά τη διάρκεια της έφεσης του σε βάρος της ποινής ενός έτους που δέχθηκε. Εν τω μεταξύ, ο Bill Parcells διαψεύδει, αλλά παραμένει το πρώτο φαβορί αναφορικά με την προσωρινή ανάληψη των «άγιων».

«Προσπαθήσαμε για Peyton»

Η μεταγραφική πολιτική των Μαϊάμι Ντόλφινς έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις του συλλόγου. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης, Stephen Ross, δήλωσε πως έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε να αποκτηθεί ο Peyton Manning, και πρόσθεσε ότι τα «δελφίνια» στάθηκαν άτυχα σε αρκετές ακόμα περιπτώσεις.

Στην Ιντιανάπολις ο Luck

Για ατομική προπόνηση θα μεταβεί στην Ιντιανάπολις ο Andrew Luck. Πρόκειται για τον quarterback που αναμένεται να επιλέξουν οι Κολτς στην πρώτη θέση του φετινού ντραφτ.

Θέλει συμβόλαιο ο Tomlinson

Δεν έχει δεχθεί ακόμα κάποια προσφορά ο 33χρονος running back, LaDainian Tomlinson. Ωστόσο, ο πρώην άσος των Νιου Γιορκ Τζετς δηλώνει έτοιμος για μία ακόμα σεζόν στο NFL, αν και έχει σημειώσει πτώση τις τελευταίες χρονιές.

Τέσσερις ακόμα επιλογές για Μπράουνς

Οι Κλίβελαντ Μπράουνς πήραν τέσσερις ακόμα επιλογές ντραφτ. Πρόκειται για δύο έκτου γύρου (#204 και #205) και δύο έβδομου (#245 και #247).

Ανανέωση με McClure

Νέο συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε ο center, Todd McClure, με τους Ατλάντα Φάλκονς. Το έμπειρο μέλος της επιθετικής γραμμής της ομάδας έχει ήδη 13 σεζόν στην «πλάτη» του.

Ενίσχυση για Ραμς

Τον free agent wide receiver, Steve Smith, απέκτησαν οι Σέιντ Λούις Ραμς. Ο πρώην Pro Bowler έμεινε εκτός για το μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο Brit Miller, αποκτήθηκε ο tight end, Matthew Mulligan, ενώ ο offensive lineman, Quinn Ojinnaka, θα συνεχίσει επίσης στους Ραμς.

Δεν ρώτησαν τον Sanchez

Αποκαλύφθηκε πως οι άνθρωποι των Νιου Γιορκ Τζετς δεν συνεννοήθηκαν με τον Mark Sanchez, πριν αποκτήσουν τον Tim Tebow. Όπως ξεκαθαρίστηκε, το ζήτημα δεν... αφορούσε τον βασικό quarterback των Νεοϋορκέζων. Πάντως οι δύο quarterbacks δηλώνουν έτοιμοι για... συνύπαρξη.

Επέστρεψε ο Smith

Για μία ακόμα σεζόν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Ντιτρόιτ Λάιονς, ο Kevin Smith. Κάτι τέτοιο κρίθηκε απαραίτητο ύστερα από την έλλειψη λύσεων στην θέση του running back.

Θέλουν Newman στο Σινσινάτι

Ο πρώην cornerback των Ντάλας Καουμπόις, Terence Newman, απασχολεί τους Σινσινάτι Μπένγκαλς. Φαίνεται πως ο έμπειρος άσος έχει αποσπάσει την εμπι

Keywords
Τυχαία Θέματα