Τώρα... WrestleMania

Στο τελευταίο Raw SuperShow πριν την ετήσια WrestleMania, οι John Cena και Rock τα... είπαν, ο Christian... ξέμεινε και συνολικά ολοκληρώθηκε το σχετικό «ψήσιμο».

Οι main eventers της 'Mania βρέθηκαν για πολλοστή φορά στον «τετραγωνισμένο κύκλο», αλλά με... λεκτικές προθέσεις. Τα «γαλλικά» και οι ειρωνείες πολλαπλασιάστηκαν, οπότε μένει αποκλειστικά ο μεταξύ τους αγώνας στο «show of shows». Φυσικά

αμφότεροι δήλωσαν σίγουροι για τη νίκη τους.

Ακόμα, ο Chris Jericho τα έβαλε πάλι με την... οικογένεια του WWE Champion, CM Punk. Άλλωστε υπάρχει ματς για τον τίτλο μεταξύ τους στη WrestleMania. Αυτήν την φορά, όμως, την... πλήρωσε ο Christian, του οποίου ο «αληθινός» τραυματισμός δικαιολογήθηκε από ανελέητη επίθεση του εκνευρισμένου «Straight Edge Superstar».

Την θέση του Christian στην Team Laurinaitis πήρε ο Drew McIntyre. Προστέθηκε επίσης ο Miz, ενώ ο Booker T συμπλήρωσε την ομάδα του Teddy Long.

O Big Show επικράτησε του Primo, πριν τα «πει» με τον Intercontinental Champion και αντίπαλο του στη 'Mania, Cody Rhodes. Ακόμα, οι Daniel Bryan και Kane επιβλήθηκαν των Sheamus και Randy Orton με τη βοήθεια της AJ.

Η Kelly Kelly «καθάρισε» την Eve σε άλλο παιχνίδι. Εν τω μεταξύ, η Maria Menounos, παρτενέρ της ξανθιάς καλλονής στη WrestleMania, υπέστη τραυματισμό σε δύο πλευρά κατά τη διάρκεια πρόβας για το αμερικανικό «Dancing with the Stars», αλλά μάλλον θα είναι έτοιμη την Κυριακή (01/04).

Τέλος, ο Brodus Clay κέρδισε σε μερικά δευτερόλεπτα τον Curt Hawkins.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Mark Henry κέρδισε τον Great Khali.
Η Kelly Kelly κέρδισε την Eve.
O Big Show κέρδισε τον Primo.
O Brodus Clay κέρδισε τον Curt Hawkins.
O Santino Marella κέρδισε τον David Otunga.
Oι Daniel Bryan & Kane κέρδισαν τους Sheamus & Randy Orton.

Keywords
Τυχαία Θέματα