«Έκλεψε» τον βαθμό από την Κρανούλα ο Οδυσσέας

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Δόξας Κρανούλας με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, στην πρεμιέρα της Football League 2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν κυρίως με τον Γαϊδαρτζή. Το γκολ για τη Δόξα Κρανούλας ήρθε στο 41’, με τον Ρόβα να βρίσκει τον Γαϊδαρτζή στο δεύτερο δοκάρι κι εκείνος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μάλιστα, ο σκόρερ αφιέρωσε το γκολ

στον άτυχο συμπαίκτη του Χήρα που είναι τραυματίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οδυσσέας ανέβασε την απόδοσή του και στο 51’ ο Πιπινίκας δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Βασιλειάδη. Στο 53’ όμως σουτ του Μπάκανου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Πιπινίκας από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 55’ η Κρανούλα επιχείρησε να απαντήσει, όταν σουτ του Τασιούλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά, ο Σαμουηλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Διαμάντη.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια ευκαιρία για να πάρουν στη νίκη με τον Γαϊδαρτζή να αστοχεί από κοντά στο 90’

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Βασιλειάδης, Χατζηλιάδης, Τασιούλας, Διαμάντης, Κοτσίνας, Ρόβας (73’ Θρασκιάς), Κρολ Ρ., Γκαρόζης (65’ Κρολ Κ.), Νάνος (72’ Παπαρούνας), Γαϊδαρτζής, Γιάκος.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Μπλατσέρη, Γκάγκας, Δρούζας, Μαγγανάς, Μπάκανος, Ζάκοφ (48’ Χατζημιχαήλ), Κεφαλάς (75’ Δελής), Κοσμάς, Πιπινίκας, Τσελεντής (85’ Ξανθόπουλος)

Keywords
Τυχαία Θέματα