Έκοψε την πίτα της και «τίμησε» τον Χαριάτη η Ζάκυνθος

11:02 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Σε μία λιτή εκδήλωση, λόγω του πένθους της ομάδας για το χαμό του ποδοσφαιριστή της Χρήστου Χαριάτη, η Ζάκυνθος έκοψε χθες (29/02) το βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε καφετέρια του νησιού.

Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός του ποδοσφαιρικού και τεχνικού τιμ, ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΣ, Διονύσης Βυθούλκας, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, Στέλιος Γούναρης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Τάκης Βρυώνης, και μέλη της διοίκησης.

Από

τους τοπικούς φορείς δεν προσκλήθηκε κάποιος, διότι η ομάδα πενθεί το χαμό του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Χαριάτη, και δεν έκανε γιορτή.

Ο πρόεδρος της Ζακύνθου, Διονύσης Βυθούλκας, άλλωστε, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports, ξεκαθάρισε για το θέμα:

«Θέλω να καταστήσω σαφές για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ότι δεν καλέσαμε κάποιον φορέα ή εκπρόσωπο Αρχής, αφού θέλαμε λόγω πένθους να κάνουμε μια μικρή συνεστίαση μεταξύ μας. Στο άμεσο μέλλον θα κόψουν την πίτα τους και οι Παλαίμαχοι, οπότε θα καλέσουμε μαζί με τη διοίκηση του ΑΠΣ όλες τις Αρχές και τους φορείς. Αυτά για να μη δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση».

Η εκδήλωση κράτησε λίγα λεπτά και οι παίκτες, αφού πήραν τα κομμάτια της πίτας και τα είπαν για λίγο μεταξύ τους, αποχώρησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα