Έκπληξη στο Κολόμπους

Οι Κολόμπους Μπλου Τζάκετς επικράτησαν των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς με 4-2 σε αγώνα που ο Allen York πήρε τη πρώτη του νίκη στο NHL.

Ο βασικός τερματοφύλακας, Curtis Sanford, ήταν ήδη εκτός. Ακολούθησε τραυματισμός του Steve Mason, οπότε ο York ξεκίνησε βασικός. Φέτος αγωνίστηκε στο

ECHL και στο AHL, αλλά στην δεύτερη του συμμετοχή σαν βασικός και στην όγδοη του συνολικά στο NHL, ο 22χρονος Καναδός έκανε 29 αποκρούσεις και κατέγραψε την «παρθενική» του νίκη.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, οι ουραγοί της λίγκας είχαν γνωρίσει «βαριά» ήττα με 7-2 από τους εκπροσώπους του Ντιτρόιτ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί πλέον μακρινή... ανάμνηση για τα «κόκκινα φτερά» που απώλεσαν σερί δύο νικών και έμειναν στους 97 βαθμούς.

Άλλωστε, οι Vinny Prospal και Derek Dorsett νίκησαν τον Ty Conklin στην πρώτη περίοδο, κάτι που έκαναν επίσης οι Derick Brassard και R.J. Umberger στο δεύτερο 20λεπτο. Στο μεταξύ, ο Henrik Zetterberg μείωσε σε 2-1, ενώ στο τρίτο 20λεπτο, ο Niklas Kronwall μείωσε σε 4-2.

Παρά την ήττα τους, οι Ρεντ Ουίνγκς έμειναν στην τέταρτη θέση της Δύσης με διαφορά ενός βαθμού από τους Νάσβιλ Πρέντατορς και τεσσάρων από τους Σικάγο Μπλάκχοκς. Οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν πέντε ακόμα παιχνίδια στο πρόγραμμά τους.

Από την άλλη, οι Τζάκετς βρέθηκαν στους 57 βαθμούς. Εντούτοις έχουν ήδη... εξασφαλίσει την τελευταία θέση του NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα