Έκτη σερί ήττα για τους Ουάιλντ

Ο Evander Kane σημείωσε το νικητήριο γκολ στα πέναλτι και οι Ουίνιπεγκ Τζετς επικράτησαν των Μινεσότα Ουάιλντ ύστερα από τα 3-3 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Ο 20άχρονος Καναδός αριστερός επιθετικός ευστόχησε στον τέταρτο γύρο της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στους Τζετς. Παράλληλα άφησε τους «τρελούς» με τον βαθμό της... παρηγοριάς και με έξι συναπτές ήττες.

Μάλιστα, ο Kane σημείωσε δύο γκολ

στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Το ένα στο τέλος της πρώτης περιόδου και το άλλο στην αρχή της δεύτερης. Έτσι διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ των Τζετς, αλλά ο Alex Burmistrov ισοφάρισε σε 3-3 για την ομάδα του Ουίνιπεγκ στο 3:03 του τρίτου 20λεπτου.

Το σκορ είχε ανοίξει από τον Devin Setoguchi στο 7:50 της πρώτης περιόδου. Ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 2-2 στα μέσα της δεύτερης, ενώ ο Mikko Koivu διαμόρφωσε το 3-2 υπέρ των Ουάιλντ στο 1:03 της τρίτης.

Στα πέναλτι, ο Erik Christensen ισοφάρισε την πετυχημένη εκτέλεση του Blake Wheeler, αλλά ακολούθησε το γκολ του Kane, το οποίο έκρινε τον αγώνα. Έτσι, ο καναδικός σύλλογος ανήλθε στους εξήντα βαθμούς, παρέμεινε στην 10η θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL και βρέθηκε τέσσερις βαθμούς μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της.

Από την άλλη, ο σύλλογος του Μινεσότα συμπλήρωσε 59 βαθμούς, διατηρήθηκε στην 12η θέση της Δύσης και απέχει τέσσερις βαθμούς από την προνομιούχα οκτάδα της. Ωστόσο, τα αρνητικά αποτελέσματα των Ουάιλντ... συσσωρεύονται και πολλαπλασιάζουν την ανησυχία των οπαδών τους.

{youtube}Ogy1JmRSLc4{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα