Γιορτή για St. Louis και Stamkos των Λάιτνινγκ

Οι Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ κέρδισαν τους Σαν Χοσέ Σαρκς με 6-5 στην παράταση, με τον Martin St. Louis να αναδεικνύεται «χρυσός» τους σκόρερ.

Ύστερα από ασίστ του Victor Hedman, ο 36χρονος Καναδός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκρινε τον αγώνα και συμπλήρωσε 18 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα είχε σημειώσει άλλο γκολ στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο μεταξύ, ο πρώτος

σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, Steven Stamkos, συμπλήρωσε τριακόσια παιχνίδια στο NHL. Ο σκοπιανικής καταγωγής επιθετικός γιόρτασε το ορόσημο του με δύο γκολ και δύο ασίστ!

Οι Teddy Purcell και Steve Downie πέτυχαν τα άλλα γκολ των «κεραυνών», ενώ οι Logan Couture, Michal Handzus, Marc-Edouard Vlasic, Colin White και Tommy Wingels σημείωσαν τα τέρματα των Σαρκς. Μάλιστα, ο τελευταίος ισοφάρισε 5-5, 5:10 πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Πλέον οι Λάιντινγκ έχουν 56 βαθμούς και οι «καρχαρίες» 69. Οι μεν βρίσκονται στην 11η θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL ευρισκόμενοι οκτώ πόντους μακριά από την προνομιούχα οκτάδα. Από την άλλη, οι Σαρκς παραμένουν στο ρετιρέ της Pacific και στην τρίτη θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα