Εκτίει με Ζάκυνθο ο Μαρής στη Μαγούλα

Στον προσεχή εκτός έδρα αγώνα του Αστέρα Μαγούλας με τη Ζάκυνθο θα εκτίσει την ποινή του ο Μιχάλης Μαρής.

Ο 24χρονος αμυντικός του Αστέρα Μαγούλας είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του κόντρα στους νησιώτες. Έτσι, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν θα έχει τον Μιχάλη Μαρή στη διάθεσή του.

Στο, μεταξύ, ο τεχνικός της ομάδας με δήλωσή του στο Onsports εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από

τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο, τόνισε ότι απαιτείται δουλειά εν όψει συνέχειας:

«Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα από τον Απόλλωνα, ο οποίος βέβαια είχε την υπεροχή λόγω της ποιότητας. Απλώς χρειάζεται δουλειά σε κάποιους τομείς που έχω διαπιστώσει ότι υστερούμε».

Σημειώνεται ότι η Μαγούλα έχει να βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, καθώς έχει να δώσει δύο σερί εκτός έδρας αγώνες με Ζάκυνθο και ΑΟ Γλυφάδας αντίστοιχα.
Τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση, όπου θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης των Ιορδανίδη και Κολοβού, οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις από κάποια χτυπήματα στο χθεσινό (11/03) παιχνίδι. Την Τρίτη (13/03) ρεπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα