Έκτοι οι Μπλάκχοκς και πέμπτοι οι Ρεντ Ουίνγκς

00:21 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στα πέναλτι κέρδισαν οι Σικάγο Μπλάκχοκς τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς μετά το προγενέστερο 2-2, οπότε τερμάτισαν στην πέμπτη θέση της Δύσης και άφησαν τους αντιπάλους τους στην έκτη.

Από τη μία, οι «μαυραετοί» ήθελαν νίκη στο 60λεπτο, για να «κλέψουν» την πέμπτη θέση. Από την άλλη, οι Ρεντ Ουίνγκς ήθελαν νίκη με οποιοδήποτε τρόπο και στραβοπάτημα των Νάσβιλ Πρέντατορς, για να κατακτήσουν την τέταρτη θέση. Τελικά αμφότερες οι ομάδες... απέτυχαν.

Ο

Patrick Kane σημείωσε το μοναδικό των πέναλτι και χάρισε τον ανούσιο επιπλέον βαθμό στους εκπροσώπους της «πόλης των ανέμων». Νωρίτερα οι Viktor Stalberg και Andrew Shaw κέρδισαν τον Jimmy Howard των τριάντα αποκρούσεων, ενώ ο Patrick Sharp μοίρασε δύο ασίστ.

Στο τρίτο 20λεπτο ισοφάρισαν οι Johan Franzen και Pavel Datysuk σε βάρος του Corey Crowford, ο οποίος άθροισε επίσης τριάντα αποκρούσεις. Στον πρώτο γύρο των play off, τα «κόκκινα φτερά» θα αντιμετωπίσουν τους Νάσβιλ Πρέντατορς με μειονέκτημα έδρας.

Από την πλευρά τους, οι «χοκς» περιμένουν τον πρωταθλητή της Pacific, ο οποίος θα έχει πλεονέκτημα έδρας απέναντί τους στον πρώτο γύρο των play off. Η θέση διεκδικείται από Φίνιξ Κογιότες, Λος Άντζελες Κινγκς και Σαν Χοσέ Σαρκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα