Εκτός ο Bryzgalov

Για τουλάχιστον ένα ματς θα μείνουν οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς χωρίς τον Ilya Bryzgalov και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο τερματοφύλακας των Φλάιερς έχει αγωνιστεί σε 19 από τα τελευταία είκοσι ματς. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα θετικός και οδήγησε την ομάδα του σε μία σειρά από επιτυχίες. Ωστόσο χτύπησε το δεξί του πόδι και θα αντικατασταθεί από τον Sergei Bobrovsky, τουλάχιστον στο ματς με τους Τορόντο Μέιπλ Λιφς. Ανακοινώθηκαν

επίσης τραυματισμοί των αμυντικών, Kimmo Timonen και Andreas Lilia.

Τέλος η σεζόν για Hall

Για πέντε με έξι μήνες θα μείνει εκτός δράσης ο Taylor Hall. Ο επιθετικός των Έντμοντον Όιλερς θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον αριστερό ώμο άμεσα, ώστε να είναι έτοιμος τη νέα σεζόν.

Χωρίς Letang οι Πένγκουινς

Ο τραυματισμός του δεν θεωρείται σοβαρός, αλλά ο Kris Letang αποκλείστηκε από τον αγώνα των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς με τους Νιου Γιορκ Άιλαντερς (ξημερώματα Τετάρτης 28/03). Αντίθετα, ο Steve Sullivan «ενεργοποιήθηκε» μετά από «ελαφρύ» τραυματισμό.

Στο μεταξύ, ο αμυντικός, Ben Lovejoy, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο δεξί γόνατο και θα χρειαστεί αποθεραπεία τριών με τεσσάρων εβδομάδων. Οι Simon Despresκ και Brian Strait κλήθηκαν από την θυγατρική ομάδα, για να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν.

Αποκλείστηκε ο Larsson

Χωρίς να έχει πρόβλημα, ο Adam Larsson αποκλείστηκε από την αποστολή των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς για την αποψινή (ξημερώματα 28/03) αναμέτρηση με τους Σικάγο Μπλάκχοκς. Άλλωστε η απόδοση του rookie είναι... πεσμένη τους τελευταίους μήνες.

Θα παίξει ο Franzen

Έτοιμος δηλώνει ο Johan Franzen των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς. Συγκεκριμένα φαίνεται πως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και θα αγωνιστεί κόντρα στους Κολόμπους Μπλου Τζάκετς τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/03).

Keywords
Τυχαία Θέματα