Ελευθεριάδης: «Μέσα στους στόχους μας»

22:01 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο αρχικός στόχος της παραμονής στη Β’ Εθνική έχει ήδη επιτευχθεί από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, σύμφωνα με το Γιάννη Ελευθεριάδη.

Ο 45άχρονος τεχνικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία του πως -εφόσον υπάρχει υγεία- όλα θα πάνε καλά για την ομάδα του: «Αυτή τη στιγμή είμαστε μέσα στους στόχους μας, καθώς έχουμε σώσει την ομάδα που ήταν η αρχική επιδίωξή. Ό,τι κι αν έρθει από εδώ και πέρα καλοδεχούμενο είναι. Υγεία να έχουμε στο σώμα και το μυαλό μας κι όλα θα πάνε καλά».

Ο

Γιάννης Ελευθεριάδης πήγε στον Κόροιβο το καλοκαίρι, καθώς πέρυσι ήταν στον πάγκο του Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, τον οποίο βοήθησε να ανέβει στη Γ’ Εθνική. Για το λόγο αυτό βραβεύθηκε από το Σύλλογο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, με τον ίδιο να αναφέρει σχετικά: «Είναι ξεχωριστή τιμή να βραβεύεσαι σε μία βραδιά που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Φαίδωνα Ματθαίου και παρίστανται τόσες σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ. Είναι ξεχωριστή η τιμή να σε βραβεύει και ένας συνάδελφος. Ευχαριστώ όσους προπονητές βρέθηκαν κοντά μου και με βοήθησαν να δω με άλλο μάτι όχι μόνο το μπάσκετ, αλλά με έκαναν να γνωρίσω αξίες της ζωής.

Ήμουν τυχερός γιατί εξαιτίας της εθνικής ομάδας είχα την τύχη να βρεθώ κοντά σε σπουδαίες προσωπικότητες και προπονητές όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Κώστας Πετρόπουλος, ο Μάκης Δενδρινός και ο Γιάννης Ιωαννίδης. Όλοι τους έχουν εργαστεί πολλές ώρες πάνω στο άθλημα και το γεγονός ότι βρέθηκα κοντά τους με έβγαλε κερδισμένο. Ευχαριστώ όλο το κόσμον που έχει ασχοληθεί με το μπάσκετ και όλους αυτούς που τους είχαμε σαν πρότυπα και μας οδήγησαν με τον τρόπο τους να αγαπήσουμε αυτό το άθλημα».

Αναφορικά με την ευχή που θα ήθελε να κάνει, με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, απάντησε: «Το πρώτο που εύχομαι είναι να ηρεμήσει λίγο το μυαλό όλων των ανθρώπων. Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτός ο οικονομικός κατήφορος».

Keywords
Τυχαία Θέματα