Στη Βουλγαρία ο Γκόγκας!

20:58 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Πρόταση από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ φέρεται να εξετάζει ο Σάκης Γκόγκας, που αναχώρησε για τη Βουλγαρία!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προπονούταν με τον Πανηλειακό και χθες (8/01) ήταν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου του Πύργου, δέχθηκε πρόταση από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, ομάδα της Βουλγαρίας που αγωνίζεται στην αʼ κατηγορία, και μετέβη εκεί, προκειμένου να συζητήσει από κοντά το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Μάλιστα, προτού αναχωρήσει, ο Γκόγκας ενημέρωσε τον επικεφαλής του ΤΑΠ,

Κώστα Ντάβαρη, μεταφέροντάς του ότι σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν οι επαφές με τους ανθρώπους της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, τότε θα επιστρέψει στον Πανηλειακό και θα υπογράψει στην ομάδα του Πύργου.

Από εκεί και πέρα, ο Αριστείδης Λώττας εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση για να μεταβεί στη Λιβαδειά και να συζητήσει με τους ιθύνοντες του Λεβαδειακού την πιθανή μεταγραφή του στο σύλλογο. Σημειώνεται ότι ακόμη και αν ο παίκτης συμφωνήσει, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Πανηλειακός, στον οποίο ανήκει.
Παρελθόν, στο μεταξύ, θα αποτελέσει ο Νίκος Κάλφας, που ζήτησε να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Τέλος, οι φίλοι του Πανηλειακού ναυλώνουν πούλμαν για να παρακολουθήσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα