«Έμφραγμα» με Αντρέ για Μαρσέιγ

Συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις της εντός συνόρων έδωσε η Μαρσέιγ, η οποία γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα της στο «Σαμπιονά», αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Αζαξιό, στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της «Ligue 1».

Οι ποδοσφαιριστές του Ντιντιέ Ντεσάμπ φαίνεται πως είχαν στο μυαλό τους τον επαναληπτικό με την Ίντερ στο «Μεάτσα» για τη φάση των «16» του Champions League την προσεχή Τρίτη (13/03), καθώς όχι μόνο δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο

προς τα δίχτυα, αλλά δέχθηκαν και τη… χαρακτηριστική βολή από τον Αντρέ, ένα λεπτό πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.

Με αυτή την υπερπολύτιμη νίκη, οι νεοφώτιστοι ξέφυγαν, έστω και προσωρινά, τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, υποχρεώνοντας τους Μασσαλούς να μείνουν στην 8η θέση της βαθμολογίας (τέσσερις μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη).

ΑΖΑΞΙΟ: Οτσόα, Λιπίνι, Μεντιανί, Πουλάρ, Μπουχούρ, Μοστεφά, Πιεράτσι (81’ Λασνέ), Αντρέ, Καβάλι (91’ Ντιαβαρά), Τιμπερί (69’ Ιλάν), Εντουάρντο

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Φανί, Ενκουλού, Τραορέ, Εμπιά (83’ Ντιαρά), Καμπορέ, Σεϊρού (64’ Βαλμπιενά), Τ. Αγιού, Αμαλφιτανό (46’ Ρεμί), Μπραντάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα