Preview 24ης αγωνιστικής

00:07 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (17:15/aek365/NOVA)

Στο Περιστέρι ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Εκεί ο Ατρόμητος μετά την νίκη επί του Πανιωνίου, αντιμετωπίζει την Δόξα Δράμας και θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του που τον έχει φέρει στην πέμπτη θέση. Από την πλευρά τους οι Δραμινοί, που έχουν ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνουν στην κατηγορία, θα παραταχθούν χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Οικονόμου

Δόξα Δράμας: δεν έχει ανακοινωθεί

ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:15/aek365/NOVA)

Σημαντικό παιχνίδι γίνεται και στην Κρήτη. Εκεί ο ΟΦΗ θέλει να επιτρέψει στις νίκες ύστερα από το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, ενώ από την πλευρά του ο Πανιώνιος μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, θέλει την για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία και να μην μπλέξει σε περιπέτειες

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ:Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Μονιάκης, Βάντο, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς, Καμπάνταης, Ουκάρ, Μάντζιος, Ζορμπάς.

Πανιώνιος: Μιχαηλίδης, Πόγκασιτς, Ρόβας, Οκόγιε, Μενδρινός, Κουλουχέρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Ντιμπαλά, Κούρντι, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι, Πιέρ, Αντούνιες, Αμντουλάγιεφ, Ρόκας, Πετκάκης και Σιόβας

ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(19:30/aek365/NOVA)

Η πρώτη μέρα της 24ης αγωνιστικής κλείνει στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, ύστερα από το διπλό στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, θέλει τα δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα για να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αρκαδίας , θα παίξει στην Θεσσαλονίκη χωρίς άγχος, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς έχει σώσει την κατηγορία.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί και Ρομπέρ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γιώργος Μπαντής, Μανώλης Στεφανάκος, Σάββας Τσαμπούρης, Τσίμο Ναβάρο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χουανίτο, Αντώνης Λαδάκης, Λέαντρο Αλβάρεζ, Μάριο Μπρέσκα, Ράγιος, Ροτζέριο Μάρτινς, Έγκον, Χούλι, Ηλίας Σολάκης και Εμμάνουελ Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα