Ένα από τα είδωλα της Νιουελς ο Ρότσα!

09:32 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Αφιέρωμα αργεντίνικου περιοδικού συμπεριέλαβε τον Χουάν Ρότσα ανάμεσα στους παίκτες που μετέτρεψαν τη Νιούελς Όλντ Μπόις σε ένα από τα πλέον φημισμένα κλαμπ σε όλο τον κόσμο!

Η αξία του είναι αναγνωρισμένη εδώ και πολλά χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αργεντινή! Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από την στιγμή που, το θέμα το οποίο… πραγματευόταν το περιοδικό που τον μνημόνευσε, αφορούσε στην λίστα των παικτών οι οποίοι ανέδειξαν την Νιούελς Όλντ Μπόις…

Για

τον Χουάν Ρότσα ο λόγος, με τον προπονητή της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού να φιγουράρει στο σχετικό αφιέρωμα του περιοδικού «El Grafico», ανάμεσα σε 58 ποδοσφαιριστές οι οποίοι σύμφωνα με τον συντάκτη του άλλαξαν επίπεδο στους «λεπρούς», όπως είναι το προσωνύμιο της Νιούελς!

«Είχε την ικανότητα να πλαγιοκοπεί και να ξαφνιάζει τον αντίπαλο. Ήταν ο ποδοσφαιριστής που άλλαζε τις ισορροπίες. Ασταμάτητος και ταχύτατος, αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά όπλα της Νιούελς. Αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό, όπου ακόμα και σήμερα θεωρείται μύθος», ανέφερε μεταξύ άλλων το κομμάτι που εγκωμίαζε τον «Ινδιάνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα