Ενισχύθηκε με Γκάρτρελ ο Αστέρας

Η Νικίτα Γκάρτρελ είναι η αντικαταστάτρια της Καταρίνα Ρίστιτς, που μεταγράφηκε στη Χαποέλ Τίτκα, στο ρόστερ του Αστέρα Εξαρχείων.

Το νέο απόκτημα των νεοφώτιστων έφθασε σήμερα (27/12) στην Αθήνα, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Κώστα Κεραμιδά στην προετοιμασία της ομάδας. «Πρόκειται για νεαρή παίκτρια, η οποία όμως έχει πολύ καλά προσόντα, έχει αγωνιστεί και στην εθνική ομάδα (κάτω των 21) και οι κριτικές που έχει αποσπάσει είναι εξαιρετικές. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να τη βοηθήσουμε να προσαρμοστεί

το συντομότερο δυνατό, για να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος», εξήγησε ο τεχνικός του Αστέρα.

Η ανακοίνωση: «Στην Αθήνα θα βρίσκεται σε λίγη ώρα από τώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Εξαρχείων. Πρόκειται για τη Nikitta Gartrell, Αμερικανίδα 23 χρονών. Η Gartrell έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε η Ρίστιτς μετά τη μετακίνησή της στη Χαποέλ Τίτκα και… φέρνει μαζί της τις καλύτερες συστάσεις. Η 1,81μ. παίκτρια αγωνίζεται στις θέσεις «1» - «2» και πέρυσι είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο κολεγιακό πρωτάθλημα με την ομάδα της North Carolina State. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πως της ανήκει μία θέση στο WNBA. Ο Κώστας Κεραμιδάς και οι συνεργάτες του έχουν διακρίνει σε αυτήν στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει έως τώρα στο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα