Να «κλείσουν» νικηφόρα τη χρονιά

23:46 27/12/2011 - Πηγή: AEK365

AΡΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (19:30/NOVA/aek365.gr)

Με οδηγό τη νίκη στην Κομοτηνή, ο Άρης θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα καθώς έχει χάσει αρκετό έδαφος. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό τον Καρίμ Σολτάνι που σκόραρε κόντρα στον Πανθρακικό, ελπίζοντας να το ξανακάνει. Ο Πολωνός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, και θα έχει όλους τους παίκτες

του στην διάθεσή του στην προσπάθεια για επάνοδο στις νίκες.

Από την άλλη, ο Μάκη ς Κατσαβάκης καλείται να αντιμετωπίσει τις αρκετές απουσίες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ο 58χρονος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Αγγελούδη (ανήκει στον Άρη), Τοπούζη, Κάπελ, Νιάρο, Δαύκο. Ωστόσο έχει και θετικά καθώς υπολογίζει στους Μπριλάκη και Στεργιανό.

Οι αποστολές των ομάδων:
ΑΡΗΣ (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Ούμπιντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Ακόστα, Γιαννιώτας

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μακης Κατσαβάκης): Βέρτζος, Κανακούδης, Λίμα, Λεάντρο, Σοϊλέδης, Γκαμπόρ, Πιτσόκος, Αραβίδης, Ρόκα, Ρούτσης, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Βάντερσον, Στεργιανός, Μπριλάκης.

ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (16:00/NOVA/aek365.gr)

Για την εξ αναβολής αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ΟΦΗ και Λεβαδειακός κοντράρουν τα ξίφη τους και θέλουν τη νίκη, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Οι φιλοξενούμενοι μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Εργοτέλη θέλει να επανέλθει στις νίκες, όπως και οι Κρητικοί μετά την λευκή ισοπαλία με τον Παναιτωλικό. Ο Νίκος Αναστόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Παπουλή, Μπόντορ και Πίτσου, ενώ ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λούκας Φαβάλι καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει αλλά θα μπορεί να υπολογίζει στον Πόποβιτς που πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση.

Οι αποστολές των ομάδων:

ΟΦΗ: Κάρολ, Βεζυρίδης, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Πασχαλάκης, Μουλόπουλος, Τόμας, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζουρούδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Κοτίτσας, Ιωάννου, Νικολακάκης, Γκρμπιτς, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος και Πόποβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα