Εννέα συνεχόμενες νίκες η Ρεάλ

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δέκατο λεπτό, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης άθροισε εννέα σερί νίκες κερδίζοντας την Ρεάλ Μπέτις με 3-2 στην Σεβίλλη.

Μία αντεπίθεση των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε με δυνατό στου του Χόρχε Μολίνα, το οποίο δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει ο Ίκερ Κασίγιας στο δέκατο λεπτό. Ωστόσο, η «βασίλισσα» απάντησε με δική της ταχύτατη αντεπίθεση στο 26ο λεπτό και ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 52ο λεπτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποχρέωσε τον Φαμπρίτσιο να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του, αφού ο διεθνής

Πορτογάλος σημείωσε το 2-1. Εντός τριών λεπτών, όμως, ο Τζέφερσον Μοντέρο έφερε πάλι το ματς στα... ίσα «γράφοντας» το 2-2 ύστερα από φάση διαρκείας που προκλήθηκε από εκτέλεση κόρνερ.

Η Ρεάλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, δεν είχαν πει τις τελευταίες τους... λέξεις. Αυτές συνδυάστηκαν στο 73ο λεπτό με καταπληκτική ατομική προσπάθεια του «διπλού» σκόρερ της αναμέτρησης.

Το 3-2 αποδείχθηκε τελικό αποτέλεσμα και αποτέλεσε το διαδοχικό «τρίποντο» των Μαδριλένων. Με αυτό, οι πρωτοπόροι ανήλθαν στους εβδομήντα βαθμούς. Παράλληλα, οι Ανδαλουσιανοί έμειναν στους τριάντα.

Δείτε τη βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της La Liga.

Ρεάλ Μπέτις: Φαμπρίτσιο, Ντοράντο, Πάουλο, Νάτσο, Νέλσον, Ιρινέι (77' Κάνας), Σεβίγια (74' Σάντα Κρουζ), Μπενιάτ, Κάστρο, Μολίνα (66' Ποθουέλο), Μοντέρο.
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Ράμος, Πέπε, Μαρτσέλο, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Οζίλ (89' Μπενζεμά), Ιγκουαΐν (79' Καγιεχόν), Κακά (75' Γκρανέρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα