Επαναφορά για τους Ουάιλντ

Έστω και στα πέναλτι, οι Μινεσότα Ουάιλντ διέκοψαν το νικηφόρο σερί των Σαν Χοσέ Σαρκς έπειτα από το ισόπαλο 4-4 των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια και στην παράταση.

Ο Matt Cullen σκόραρε στην τρίτη περίοδο και πέτυχε γκολ στα πέναλτι. Έτσι ο γηγενής κεντρικός επιθετικός αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των «τρελών», οι οποίοι έχουν αρκετά ανεπιτυχή αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες.

Στα πέναλτι, πάντως, ο Mikko Koivu ισοφάρισε το τέρμα του Cullen, αλλά ο Ryane Clowe πρόσφερε τη δεύτερη τους νίκη

σε 13 παιχνίδια στους Ουάιλντ με μεταγενέστερη εύστοχη εκτέλεση. Στην κανονική διάρκεια, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0, 3-1 και 4-2, αλλά τελικά χρειάστηκαν τα πέναλτι για να πάρουν τους δύο βαθμούς.

Ο Cal Clutterbuck, o Warren Peters και ο Nick Johnson πέτυχαν τα πρώτα τρία γκολ των «τρελών», ενώ οι Dan Boyle, Benn Ferriero, Logan Couture και Patrick Marleau απάντησαν διαδοχικά για τους «καρχαρίες». Μάλιστα τα δύο τελευταία γκολ σημειώθηκαν με διαφορά 22 δευτερολέπτων και μετέτρεψαν το 4-2 σε 4-4, τρία λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας.

Πλέον οι Σαρκς έχουν 51 βαθμούς και παραμένουν στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την πλευρά της, η ομάδα της Μινεσότα έχει 50 και βρίσκεται στην έκτη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ έχοντας χάσει αρκετό έδαφος σε σχέση με την κορυφή της Northwest.

Keywords
Τυχαία Θέματα