Επανάληψη ζητάει η Χαλκίδα

10:12 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Για αλλοίωση αποτελέσματος στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τη Λιβαδειά κάνουν λόγο στη Χαλκίδα και ζητούν την επανάληψή της.

Οι διοικούντες το ΓΠΣΧ αποφάσισαν να καταθέσουν ένσταση, ζητώντας την επανάληψη ολόκληρου του αγώνα ή έστω του δεύτερου ημιχρόνου και μάλιστα είτε σε ουδέτερο γήπεδο είτε χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Παράλληλα, μιλούν με σκληρά λόγια για τον πρόεδρο της Λιβαδειάς, τον οποίο

κατηγορούν για εκβιασμό, τραμπουκισμό και προπηλακισμό διαιτητών.

Η επιστολή προς την ΕΟΚ: «Αξιότιμοι κύριοι, το Δ.Σ. του ΓΠΣ Χαλκίδας στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 4 Μαρτίου στη Λιβαδειά ανάμεσα στην Α.Ε. Λιβαδειάς και τον ΓΠΣΧ. Η ένσταση αυτή κατατίθεται με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα, στα αποδυτήρια των διαιτητών, και είχαν ως αποτέλεσμα την ουσιαστική αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος, αφού οι δύο διαιτητές του αγώνα κύριοι Ζακεστίδης και Πολυχρόνης ήταν εμφανώς επηρεασμένοι, ψυχολογικά και σωματικά, ύστερα από όλη αυτή την τρομοκρατία που υπέστησαν από τον πρόεδρο της Λιβαδειάς και τους ανθρώπους του και την οποία περιγράφουν αναλυτικά στο φύλλο αγώνα.

Επίσης, η 48άλεπτη διακοπή του αγώνα στο ημίχρονο ξεπερνάει κάθε κανονισμό του αθλήματος, αφού δεν οφειλόταν σε άλλα αγωνιστικά ή απρόβλεπτα αίτια, παρά μόνο στη σωματική και ψυχολογική βία κατά των δύο διαιτητών και του κομισάριου του αγώνα. Κατόπιν τούτων ζητούμε...
1. Την επανάληψη ολόκληρου του αγώνα ή τουλάχιστον του δευτέρου ημιχρόνου στο οποίο θεωρούμε ότι υπήρξε πραγματική αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος και το οποίο πλέον δεν διεξήχθη σε αθλητικό πλαίσιο, παρά μόνο σε ένα προσχεδιασμένο και οργανωμένο κλίμα τρομοκρατίας και προς τους διαιτητές αλλά και προς τους παίκτες, προπονητές και ανθρώπους της ομάδας μας.
2. Η επανάληψη του αγώνα θα πρέπει να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο ή στο γήπεδο της Λιβαδειάς, χωρίς φυσικά την παρουσία φιλάθλων (κεκλεισμένων των θυρών).

Θεωρούμε ότι πρέπει να ληφθούν «σκληρές» αποφάσεις, που να σταματήσουν επιτέλους την ανοχή που επιδεικνύεται σε ορισμένους θεσμικούς παράγοντες (όπως ο πρόεδρος της ομάδας της Λιβαδειάς), οι οποίοι επανειλημμένως έχουν δημιουργήσει ανάλογα γεγονότα εκβιασμού, τραμπουκισμού και προπηλακισμού διαιτητών».

Keywords
Τυχαία Θέματα