Κάτι παθαίνουν μακριά από το Λος Άντζελες

10:11 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν αποδεικνύεται πως κάθε φορά που οι Λος Άντζελες Λέικερς αγωνίζονται μακριά από το "Staples Center" κάτι παθαίνουν με αποτέλεσμα να φεύγουν ηττημένοι ακόμα και όταν βρίσκονται να προηγούνται με 21 πόντους διαφορά όπως συνέβη στην Ουάσινγκτον κόντρα στους Ουίζαρντς. Οι Λέικερς ηττήθηκαν με σκορ 106-101 έχοντας πλέον μόλις έξι νίκες σε 20 εκτός έδρας παιχνίδια με τον Κόμπι Μπράιαντ ναι μεν να πετυχαίνει 30 πόντους αλλά στην τελευταία κρίσιμη περίοδο τα ποσοστά του ήταν απογοητευτικά, με 1/10 σουτ. Από τους μαχητικούς και πεισματάρηδες Ουίζαρντς

ξεχώρισε ο Γιάνγκ με 19 πόντους αλλά καθοριστική ήταν η συμβολή του Ρότζερ Μέισον που πέτυχε τρία τρίποντα σε κρίσιμο σημείο.

Οι Μπόστον Σέλτικς πήγαν στην Φιλαδέλφεια με τον "αέρα" των έξι σερί νικών αλλά... προσγειώθηκαν ανώμαλα καθώς οι Σίξερς επικράτησαν άνετα με 103-71. Ο Έβαν Τέρνερ έκανε ρεκόρ καριέρας για τους νικητές σημειώνοντας 26 πόντους την ώρα που συνολικά έξι παίκτες των Σίξερς τελείωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Πιρς με 16 πόντους ο μόνος που ξεχώρισε από τους Μπόστον Σέλτικς.

Με καλάθι του Ντέρικ Ρόουζ στην εκπνοή, οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν των Μπακς μέσα στο Μιλγουόκι με 106-104 σημειώνοντας την όγδοη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Ρόουζ πέρα από το καλάθι που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε συνολικά 30 πόντους ενώ είχε και 11 ριμπάουντ αλλά και 8 ασίστ. Ο Ιλιασόβα με 32 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Γκούντεν με 27 πόντους ξεχώρισαν από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Στην διάρκεια της τρίτης περιόδου, τα πράγματα φαίνονταν δύσκολα για τους Μαϊάμι Χιτ καθώς έχαναν μέσα στην έδρα τους από τους Ατλάντα Χοκς με διαφορά δέκα πόντων αλλά τελικά πήραν την νίκη στο τέλος με σκορ 89-86. Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 31 πόντους και 11 ριμπάουντ βοήθησε τα μέγιστα ώστε οι πρωταθλητές Ανατολής να φτάσουν την 17η νίκη σε 19 εντός έδρας παιχνίδια φέτος. Ο Σμιθ με 23 πόντους ξεχώρισε από τους Χοκς.

Η επίδοση της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ εντός έδρας είναι αντιστρόφως ανάλογη με αυτή των Λος Άντζελες Λέικερς καθώς η παρέα του Κέβιν Ντουράντ νίκησε για 14η σερί φορά μέσα στην Οκλαχόμα επικρατώντας των Φοίνιξ Σανς με 115-104. Πρώτος σκόρερ για την Θάντερ ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 31 πόντους ενώ Ντουράντ και Χάρντεν σημείωσαν από 30 πόντους ο καθένας και όλοι μαζί συνέβαλαν στο 17-1 της Θάντερ μέσα στην Οκλαχόμα. Ο Γκορτάτ με 28 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σανς.

Με πρωταγωνιστή τον Τόνι Πάρκερ που πέτυχε 32 πόντους, οι Σαν Αντόνιο Σπερς κέρδισαν τους Νιου Γιόρκ Νικς με 118-105. Από την ομάδα της Νέας Υόρκης ο Καρμέλο Άντονι πέτυχε 27 πόντους με τον Λιν να σημειώνει 20.

Στο Ντένβερ, το λέι απ του Κάιρι Ίρβινγκ 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος χάρισε την νίκη στους Κλίβελαντ Καβαλίερς επί των Νάγκετς με 100-99. Ο Ίρβινγκ σημείωσε 18 πόντους για τους Καβαλίερς με τον Τζέιμισον να είναι ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές με 33 πόντους ενώ από τους Νάγκετς ο Χάρινγκτον πέτυχε 22 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν τα ξημερ

Keywords
Τυχαία Θέματα