Επεισόδια και συλλήψεις στον Κορυδαλλό

Με πέτρες υποδέχθηκαν το πούλμαν που μετέφερε τους οπαδούς της Καλαμάτας, όταν αυτό πέρασε από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών της Προοδευτικής για να δουν το ματς στον Κορυδαλλό.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, όταν σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας οπαδοί της Προοδευτικής με κράνη και κουκούλες πέταξαν πέτρες και προκάλεσαν ζημιές στο πούλμαν που μετέφερε οπαδούς της Καλαμάτας, αλλά και σε ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ακόμη ότι μετά το τέλος του ματς έγινε επίθεση με πέτρες, φωτοβολίδες και ξύλα εναντίον

των αστυνομικών. Έγιναν συλλήψεις 14 ατόμων, εκ των οποίων οι εννιά αφέθηκαν ελεύθεροι, επειδή είναι ανήλικοι, με προφορική εντολή του προϊστάμενου του εισαγγελέα Πειραιά.

Οι άλλοι από 18 έως 21 ετών θα οδηγηθούν τη Δευτέρα (28/11) στον εισαγγελέα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο προπονητής της Προοδευτικής, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, απέδωσε τα αίτια της ισοπαλίας (1-1) στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν βρήκε τρόπους να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου: «Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζαμε ότι η Καλαμάτα είναι μια σφιχτή ομάδα απλώς δεν βρήκαμε τους τρόπους για να διασπάσουμε την άμυνα της».

Keywords
Τυχαία Θέματα