Επέλεξε το γήπεδο του Μεσσηνιακού η Καλαμάτα

Οι ιθύνοντες της Καλαμάτας επέλεξαν το γήπεδο του Μεσσηνιακού για να διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου με αντίπαλο τον Φωκικό.

Άλλωστε, οι διοικούντες τη «Μαύρη Θύελλα» θεωρούν περισσότερο έδρα αυτό το γήπεδο από εκείνο της Παραλίας και για αυτό κατέληξαν σε αυτή την επιλογή.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να το χρησιμοποιήσουν και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στην περίπτωση που συμφωνήσουν στους οικονομικούς όρους που έχουν θέσει οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού.

Σύμφωνα

με την ιστοσελίδα messiniasports.gr, ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού, Γιώργος Νταβουτιάν, ενημέρωσε τον ομόλογό του στην Καλαμάτα, Γιώργο Ράλλη, για όσα αποφασίστηκαν την Τετάρτη (9/11) στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Δ.Σ., λοιπόν, αποφάσισε να παραχωρήσει το γήπεδο στην Καλαμάτα για τους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπως και για μια προπόνηση την εβδομάδα. Το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει η «Μαύρη Θύελλα» είναι 500 ευρώ για κάθε ματς, αλλά και χρήματα για το ρεύμα που θα καταναλώσει όσο διάστημα χρησιμοποιεί το γήπεδο στις προπονήσεις.

Τέλος, στην προπόνηση της Καλαμάτας συμμετείχε ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος, ο οποίος είναι ελεύθερος και η ομάδα είναι πολύ πιθανό να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα