Επέστεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε της Καλλιθέας με 6-1 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχες από τα πρώτα λεπτά του αγώνα μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Αδαμάκη άνοιξε το σκορ στο 10’ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 12’ ήρθε η απάντηση από τις φιλοξενούμενες, με την Κοντομίση να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 26’ η Δημητρίου με σουτ

είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-1, με τη Χυσογονίδου να αποκρούει, αλλά η Παντελιάδου με προβολή έκανε το 2-1. Στο 33’ η Ντιμιτρίεβιτς με ατομική προσπάθεια έκανε το 3-1 για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 43’ η ίδια παίκτρια σκόραρε το δεύτερο προσωπικό της γκολ στον αγώνα, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 3-1.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 60’ η Παντελιάδου κέρδισε πέναλτι, καθώς την ανέτρεψε η Καλαντίδου, με την Αδαμάκη να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 5-1. Στο 62’ η Παντελιάδου έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην ομάδα της Καλλιθέας, καθώς εκμεταλλευόμενη τη βαθιά μπαλιά της Γκατζογιάννη με το αριστερό έκανε το 6-1. Ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στο 90’ η Πλυτά κατέφερε με πλασέ να μειώσει σε 6-2.

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Δημητρίου, Μουρατίδου Ελ., Σπύρου, Βλασιάδου, Γκατζογιάννη, Χατζηγιαννίδου, Αδαμάκη(60' Βαρδαλή), Παντελιάδου(87' Μουρατίδου Μ.), Ντιμιτρίεβιτς, Αρβανιτάκη (79' Παράσχου).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Χρυσογονίδου(46' Καλαντίδου), Θέου, Ζουμπουλάκη, Μελίσσου (60' Μπούσιου), Κουτραφούρη, Νικολάου, Κατσικάρου(46' Πλύτα), Σαχινίδου, Μιχαλακίδη, Κοντομίση, Κριτσιμάλιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα