Επίσημος... αποκλεισμός για Χαρικέινς

Οι Ουίνιπεγκ Τζετς κέρδισαν τους Καρολάινα Χαρικέινς με 4-3 στην παράταση, οπότε οι «τυφώνες» αποκλείστηκαν και μαθηματικά από τα φετινά play off.

Αντίθετα, οι Τζετς άθροισαν ογδόντα βαθμούς και απέχουν πλέον έξι βαθμούς από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL έχοντας ακόμα τέσσερις αγώνες στο πρόγραμμά τους. Ο Andrew Ladd αποτέλεσε τον «χρυσό» σκόρερ του καναδικού συλλόγου, καθώς βρήκε δίχτυα στο 16ο δευτερόλεπτο της παράτασης. Ακόμα, ο Kyle Wellwood

είχε ισοφαρίσει μόλις 4:47 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Τα άλλα γκολ των Τζετς σημειώθηκαν από τους Nik Antropov και Jim Slater, ενώ οι Derek Joslin, Eric Staal και Brandon Sutter μετέτρεψαν το αρχικό 1-0 σε 3-1 υπέρ των «κέινς». Στο τέλος, ο Chris Mason των νικητών συμπλήρωσε τριάντα αποκρούσεις, ενώ ο Cam Ward 31. Επίσης, ο Zach Bogosian μοίρασε τρεις ασίστ στα τρία τελευταία γκολ των νικητών ύστερα από το εις βάρος τους 3-1.

Πλέον, οι εκπρόσωποι του Ουίνιπεγκ έχουν ογδόντα βαθμούς και την 10η θέση της Ανατολής. Από την άλλη, οι Χαρικέινς ξέφυγαν από την τελευταία θέση της Southeast συμπληρώνοντας 78 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα