Καταθέτει έφεση ο Payton

Η μεγαλύτερη ποινή της... ιστορίας σε προπονητή αμφισβητείται και όλα τα υπόλοιπα νέα από τον χώρο του φούτμπολ.

Ο Sean Payton αποφάσισε να καταθέσει έφεση αναφορικά με την πρωτοβάθμια τιμωρία του. Αυτή προβλέπει υποχρεωτική μονοετή αποχή από τα γήπεδα λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο τιμολόγησης... τραυματισμών. Πάντως ο Bill Parcells παραμένει φαβορί για την προσωρινή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Νιου Ορλίνς Σέιντς.

«Σύννεφα» στο Λος Άντζελες

Για

μία ακόμα φορά, τα σχέδια περί εγκατάστασης ομάδας του NFL στο Λος Άντζελες συναντούν εμπόδιο. Ένα ακόμα σχετικό ραντεβού της λίγκας στέφθηκε με... αποτυχία, αλλά οι προσπάθειες θα συνεχιστούν.

Τέλος η σεζόν του Peters

Πολλούς μήνες πριν την έναρξη της σεζόν, ο left tackle των Φιλαδέλφεια Ιγκλς, Jason Peters, έμαθε πως θα απουσιάσει από αυτή. Αφορμή ένας σοβαρός τραυματισμός στο δεξί του πόδι και οι «αετοί» αναζητούν ήδη κάποιον αντικαταστάτη. Επίσης, ο offensive tackle, King Dunlap, ανανέωσε για ένα ακόμα χρόνο.

Εν τω μεταξύ, λίγα χρόνια έπειτα από την σχετική καταδίκη του, ο Michael Vick πρωταγωνιστεί σε βίντεο κατά της κυνομαχιών. Ο βασικός quarterback των Ιγκλς, άλλωστε, έχει δηλώσει μετανιωμένος.

Τρεις κινήσεις των Πάτριοτς

Τον wide receiver, Deion Branch, κράτησαν οι Νιου Ίγκλαντ Πάτριοτς. Επίσης οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος ανακοίνωσαν τους fullbacks, Tony Fiammetta και Spencer Larsen.

Σύλληψη για Misi

Ο linebacker των Μαϊάμι Ντόλφινς βρέθηκε στη φυλακή. Ο 25χρονος αθλητής κατηγορείται για εμπλοκή σε καυγά μέσα σε μπαρ πριν από αρκετούς μήνες, αλλά σκοπεύει να δηλώσει αθώος στο δικαστήριο.

Βίασε ανήλικο η αρχηγός των cheerleaders των Μπένγκαλς

Αφού ήταν free agent για αρκετές εβδομάδες, ο linebacker, Manny Lawson, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Σινσινάτι Μπένγκαλς. Εκτός των αγωνιστικών, η αρχηγός του τμήματος των cheerleaders, Sarah Jones, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Συγκεκριμένα η 26χρονη γυναίκα φαίνεται πως παρέσυρε ανήλικο μαθητή στο κρεβάτι της.

«Είσαι βλάκας Belichik»

Κατά τη διάρκεια... παιχνιδιού λέξεων στο «SportsCenter» του «ESPN», ο cornerback των Νιου Γιορκ Τζετς, Darelle Revis, χαρακτήρισε τον προπονητή των Νιου Ίνγλαντ Πάτριος, Bill Belichik, «βλάκα»! Η δήλωση ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά... αναστάτωσε.

Θέλουν Richardson οι Μπράουνς

Τον Trent Richardson ενδέχεται να αποκτήσουν οι Κλίβελαντ Μπράουνς με την τέταρτη επιλογή του φετινού ντραφτ. Μέχρι πρότινος ο quarterback, Ryan Tannehill, αποτελούσε το σχετικό φαβορί. Ωστόσο o running back του κολεγίου της Αλαμπάμα μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Ίσως επιστρέψει ο Ricky Williams

Για λογαριασμό των Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς ενδέχεται να επιστρέψει στο φούτμπολ ο Ricky Williams που ανακοίνωσε την αποχώρησή του πριν λίγες εβδομάδες. Οι φημολογίες περί ένταξης του πρώην τους παίκτη στην ομάδα της γενέτειράς του δεν έχουν σχολιαστεί ακόμα από τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς.

Ακόμα, ο Antonio Garay συμφ

Keywords
Τυχαία Θέματα