Επιστροφή στο «Αλεξάνδρειο» με υψηλούς στόχους

Χαμηλούς τόνους με υψηλούς στόχους θέλει να «παντρέψει» ο Άρης τη νέα αγωνιστική σεζόν, βασιζόμενος σε κορμό Ελλήνων αθλητών αλλά και στην επιστροφή του στο ιστορικό «Αλεξάνδρειο».

Με ένα ανταγωνιστικό σύνολο που έχει βασιστεί σε ελληνικό κορμό, τον πολύπειρο Μάρκο Σάμαρτζιτς που παρέμεινε στα «κίτρινα» για τρίτη σεζόν αλλά και την προσθήκη του Ιβάιλο Μπαρούτοφ, ο Άρης θέλει να προσφέρει

θέαμα και ταυτόχρονα να διακριθεί.

Ο πρόεδρος του Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος, πιστεύει στο φετινό σύνολο που δημιουργήθηκε παρά τις απαραίτητες περικοπές στο μπάτζετ: «Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για όλες τις ομάδες. Εμείς στον Άρη, προσπαθήσαμε μέσα από λογικές κινήσεις χαμηλώνοντας το μπάτζετ μας να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να χτίσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα προσφέρει καλό θέαμα και θα πετύχει τους στόχους του».

Αναφορικά με τους στόχους που έχουν θέσει στον Σύλλογο, ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΑΠ παραδέχτηκε: «Την έξοδο μας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα... Νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε».

Σάμαρτζιτς: «Σημαντική η επιστροφή στο Αλεξάνδρειο»

Τρία χρόνια στην Ελλάδα και τον Άρη, ο «παλιός» Μάρκο Σάμαρτζιτς έχει κατανοήσει τη σημασία της δυνατής έδρας στο πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω αν θα είμαστε καλύτεροι αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός ότι επιστρέφουμε στο Αλεξάνδρειο. Ένα ιστορικό γήπεδο το οποίο οι οπαδοί μας μπορούν να μετατρέψουν σε πραγματικά καυτή έδρα».

Για να δείτε το ρόστερ του Άρη, πατήστε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα