Επιτακτική ανάγκη η νίκη για Εργοτέλη

Το «τρία στα τρία» το 2012 θέλει να κάνει ο Εργοτέλης, ο οποίος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής υποδέχεται το Ψυχικό.

Οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και στην προσπάθειά τους αυτή ζητούν τη στήριξη των φιλάθλων τους. Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες τους Κρητικούς τονίζουν την κρισιμότητα της κυριακάτικης (22/01) αναμέτρησης και καλούν από τον κόσμο να γεμίσει το Λίντο.

Η ανακοίνωση: «Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια δίνει την Κυριακή (22/01) ο Εργοτέλης απέναντι στο Ψυχικό. Στο ντέρμπι, όπως είναι φυσικό, θέλει τη συμπαράσταση

των φιλάθλων, για αυτό και ο σύλλογος καλεί τον κόσμο να γίνει ο έκτος παίκτης. Το 2012 μπήκε με το δεξί για την ομάδα μας, καθώς νίκησε τη Λιβαδειά στο Λίντο και τον Έσπερο στη Λαμία. Όμως, για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία αυτές οι νίκες θα πρέπει ο Εργοτέλης να υπερασπιστεί την έδρα του την επόμενη Κυριακή (22/01), σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς έως τώρα και να καταφέρει να επικρατήσει του Ψυχικού, από τις πρωτοπόρους ομάδες του ομίλου.

Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, για αυτό και η παρουσία του κόσμου στο Λίντο είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει την απαραίτητη βοήθεια στους παίκτες για να φτάσουν σε ακόμα μία σπουδαία νίκη. Όλοι, λοιπόν, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 14.00 στο Λίντο. Ο Εργοτέλης σας χρειάζεται κοντά του!».

Keywords
Τυχαία Θέματα