F1: Σε καλό δρόμο το Οστιν

Η κατασκευή της πίστας στο Οστιν του Τέξας βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος για να ολοκληρωθεί στα μέσα Αυγούστου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Autosport.

Το ντεμπούτο του αγώνα υπήρξε αμφίβολο για το 2012, εν μέσω μιας διαμάχης μεταξύ των διοργανωτών για το συμβόλαιο με την F1, εξαιτίας της οποίας οι εργασίες σταμάτησαν για αρκετές εβδομάδες.

Τελικά το θέμα λύθηκε και το GP ΗΠΑ κράτησε τη θέση του στο πρόγραμμα της προσεχούς σεζόν, η τελική μορφή του οποίου επιβεβαιώθηκε από την FIA

τον περασμένο Δεκέμβριο.

Και τώρα ο διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων της πίστας, Τζεφ Μουρ, είπε ότι οι καθυστερήσεις δεν θα επηρεάσουν αρνητικά την πραγματοποίηση του αγώνα στις 18 Νοεμβρίου.

"Η κούρσα ισχύει", τόνισε. "Οι εργασίες κατασκευής γίνονται έξι μέρες την εβδομάδα. Τα κτίρια του πάντοκ ολοκληρώνονται, η ανέγερση της κύριας κερκίδας έχει αρχίσει και κοιτάζουμε προς τα μέσα Αυγούστου για την ολοκλήρωση".

Το συνολικό κόστος για το Circuit of the Americas, όπως είναι η επίσημη ονομασία της πίστας, εκτιμάται στα 350 εκ. δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα