«Έσπασαν» οι Κογιότες στην παράταση

Με «χρυσό» γκολ του Mikkel Boedker, οι Φίνιξ Κογιότες κέρδισαν τους Σικάγο Μπλάκχοκς με 3-2 και πήραν το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά.

Ο Boedker νίκησε τον Corey Crawford στο 13:15 του έξτρα χρόνου και έληξε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές. Πέρα από τις εξελίξεις στο σκορ, οι δύο ομάδες ανταγωνίστηκαν η μία την άλλη στα βίαια μαρκαρίσματα, αλλά το δεδομένο είναι πως οι «λύκοι» επανέκτησαν το πλεονέκτημα της έδρας. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς κρίθηκαν στην παράταση, ενώ το τέταρτο

θα γίνει πάλι στο Σικάγο τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/04).

Πριν τον «χρυσό» σκόρερ, ο Rotislav Klesla και o Ray Whitney ισοφάριςαν σε 1-1 και 2-2, αντίστοιχα, στο πρώτο μισό του τρίτου 20λεπτου. Από την άλλη, οι Andrew Brunette και Michael Frolik είχαν διαμορφώσει τα 1-0 και 2-1, αντίστοιχα, υπέρ των εκπροσώπων της «πόλης των ανέμων».

Πρόωρα εκτός αγώνα τέθηκε ο Marian Hossa, πρώτος σκόρερ των «μαυραετών», καθώς δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Raffi Torres. Μάλιστα αποσύρθηκε από τον πάγο με τη βοήθεια φορείου.

Αντίθετα, ο Mike Smith, τερματοφύλακας των Κογιότες, αγωνίστηκε κανονικά, αν και αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Με 35 αποκρούσεις πήρε και τη νίκη σε βάρος του Crawford που είχε τριάντα.

{youtube}W2mX7LqBGo4{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα