Έτοιμα τα Τρίκαλα για Δ’ Εθνική

Πετυχημένο ήταν το τελευταίο τεστ των Τρικάλων, καθώς επικράτησαν 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο στάδιο της πόλης, παρουσία 800 οπαδών τους.

Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν δυναμικά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 7’ όταν ο Χριστοδούλου μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Αναστασίου για το 1-0. Στο 25’ η Αναγέννηση ισοφάρισε με τον Μπουντούρη που βγήκε απέναντι από τον Ζαφείρη και τον κρέμασε με ωραία ενέργεια.

Πριν τελειώσει όμως το ημίχρονο, τα Τρίκαλα

σημείωσαν και νέο γκολ στο 42’ με τον Δημήτρη Τεντολούρη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας από τον Χριστοδούλου κι έκανε το 2-1. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου σημείωσε και τρίτο γκολ, πάλι με τον Δημήτρη Τεντολούρη να βρίσκει και πάλι δίχτυα, για το τελικό 3-1.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ζαφείρης (76ʼ Νικολαίδης), Νταντάλιας (89ʼ Μαλτέζας), Παπαγιαννόπουλος (66ʼ Μαντζάνας), Απ. Πολύζος (36ʼ Γούτσιος), Μ. Πολύζος (81ʼ Ανδρέου), Τασιόπουλος (81ʼ Στάθης), Κόκκινος (73ʼ Νούλας), Κοταρέλας (66ʼ Σπυρόπουλος), Απ. Τεντολούρης (85ʼ Νάκου) Χριστοδούλου (76ʼ Καρκαντάς), Δ. Τεντολούρης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Αναστασίου (70ʼ Διαμάντης), Κλάζογλου (58ʼ Μπαντής), Στ. Δημόπουλος, Ζάγκος, Πουρνάρας, Χατζηρίζος, Μπουντούρης (70ʼ Νάκου), Βράκας, Θεοδοσιάδης (56ʼ Μυργιώτης), Αθανασιάδης, Γόρδιος (48ʼ Κανιούρας)

Keywords
Τυχαία Θέματα