Έτοιμος για playoffs o Πολ

Την Κυριακή (29/04) θα αρχίσουν τα playoffs για τους Λος Άντζελες Κλίπερς και φαίνεται πως θα έχουν τον Κρις Πολ στη διάθεσή τους.

Οι Κλίπερς μετέχουν στην postseason για πρώτη φορά από το 2006 και θα αντιμετωπίσουν τους Μέμφις Γκρίζλις στον παρθενικό γύρο των playoffs. Εκκρεμεί, πάντως, το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που θα καθοριστεί από το αποτέλεσμα των «αρκούδων» κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Ο Πολ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς της regular season κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα. Πάντως το «Los Angeles Times»

αναφέρει πως ο βασικός πλέι-μέικερ των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων» θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους Γκρίζλις. Μάλιστα ο ίδιος επιβεβαίωσε τις θετικές εξελίξεις με δικές του δηλώσεις:

«Ναι θα είμαι καλά. Θα είμαι στο 100%». Ακόμα, ο Βίνι Ντελ Νέγκρο, προπονητής των Κλίπερς, δικαιολόγησε την απουσία του Πολ από το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος:

«Πρέπει να είσαι έξυπνος και να αντιλαμβάνεσαι τον σημαντικότερο στόχο. Χρειαζόμαστε τον Κρις υγιή, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός. Αν σημειωνόταν κάποια υποτροπή, τότε ίσως τον χάναμε στα playoffs. Δεν νομίζω πως άξιζε το ρίσκο».

Keywords
Τυχαία Θέματα