Εξαγορά του «It’s Showtime»

01:37 1/7/2012 - Πηγή: OnSports

Επίσημα αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του ευρωπαϊκού kickboxing το GLORY, καθώς ολοκλήρωσε την εξαγορά του It’s Showtime, έτερο promotion της Ολλανδίας.

Οι παραπάνω εξελίξεις συνοδεύονται πλέον με τις σχετικές ανακοινώσεις των δύο ολλανδικών promotions. Στο εξής το σήμα και όλες οι εμπορικές δραστηριότητες του It’s Showtime θα ανήκουν στο GLORY. Έτσι το promotion

πιστοποιεί την ανοδική του πορεία στο άθλημα, κάτι που είχε φανεί τους τελευταίους μήνες.

Σημειώνουμε πως το GLORY έχει γραφεία στην Ολλανδία, στη Βρετανία, στην Ταϊλάνδη, στη Μαλαισία και στη Σιγκαπούρη. Πλέον απέκτησε και τις εγκαταστάσεις του It’s Showtime, του οποίου η ανάπτυξη σημειώθηκε κυρίως μέσω του Άμστερνταμ, πρωτεύουσα της Ολλανδίας.

Θυμίζουμε πως ο Simon Rutz ίδρυσε το It’s Showtime το 1999, αλλά το promotion προστέθηκε στον «παγκόσμιο χάρτη» έπειτα από το 2009, όταν άρχισε η πτώση του ιαπωνικού Κ-1. Το 2011 διοργανώθηκαν 14 σόου, ενώ το 2010 το promotion είχε περάσει και από την Αθήνα.

Πάντως τα σόου του It’s Showtime δεν θα καταργηθούν, αλλά θα συνεχιστούν υπό την αιγίδα του GLORY. Γενικά το GLORY, το οποίο προέρχεται από το Golden Glory, είναι πλέον απόλυτο «αφεντικό» στο kickboxing.

Keywords
Τυχαία Θέματα