«Εξάρα» για τους Ρεντ Ουίνγκς

06:51 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Πολύ εύκολα και με σκορ 6-0 ξεπέρασαν οι Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς το εμπόδιο των Μινεσότα Ουάιλντ.

Τα «κόκκινα φτερά» επανήλθαν στις εντός έδρας επιτυχίες ύστερα από δύο σερί ήττες, οι οποίες «έσπασαν» σερί 23 νικών, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ σε όλη την ιστορία του NHL Άλλωστε ο Jimmy Howard χρειάστηκε μόλις 19 αποκρούσεις για να πάρει το 11ο shutout της καριέρας του, κάτι που πιστοποιεί

την ανωτερότητα της ομάδας του Ντιτρόιτ στον πάγο.

Την ίδια ώρα, ο Valtteri Filppula σημείωσε δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ ο Henrik Zetterberg είχε ένα γκολ και δύο ασίστ. Ακόμα, οι Ian White, Brendan Smith και Darren Helm πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο Niklas Kronwall μοίρασε τρεις ασίστ.

Εκτός αγώνα ήταν πάλι ο αρχηγός των Ρεντ Ουίνγκς, Nicklas Lidstrom. Ο τραυματισμός του στον αριστερό αστράγαλο αναμένεται να προκαλέσει την απουσία του σε δύο ακόμα παιχνίδια.

Μετά το 6-0 στο 5:30 της τρίτης περιόδου, ο Josh Garding αντικαταστάθηκε. Τα υπολειπόμενα έξι σουτ αντιμετωπίστηκαν πετυχημένα από τον Matt Hackett, δεύτερο τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Πλέον οι πρωτοπόροι της Central έχουν 89 βαθμούς, οπότε παραμένουν στην δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας της λίγκας. Από την άλλη, οι «τρελοί» δεν «ξεκόλλησαν» από τους 66 βαθμούς και την 12η θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα