Φάμπρεγκας: «Άλλη ομάδα με Ρούνεϊ και Γουίλσιρ»

Η Αγγλία χωρίς την παρουσία των Γουέιν Ρούνεϊ και Τζακ Γούιλσιρ είναι μια αμυντική ομάδα, σύμφωνα με τον Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, μετά την ήττα των «φούριας ρόχας» από τους Βρετανούς σε φιλικό το προηγούμενο Σάββατο (12/11), τόνισε πως οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να δώσουν κάτι το διαφορετικό στο παιχνίδι της Αγγλίας.

«Φυσιολογικά, η Αγγλία δεν αγωνίζεται με αυτό τον τρόπο, μόλις οι Γουέιν Ρούνεϊ και Τζακ Γουίλσιρ είναι διαθέσιμοι. Αλλά δυστυχώς ήταν χωρίς μερικούς ποδοσφαιριστές και μάλλον είχαν

την υποχρέωση να παίξουν με αυτό τον τρόπο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η Αγγλία είναι μια πειθαρχημένη ομάδα και αν είχαν τον Τζακ (σ.σ. Γουίλσιρ) θα είχαν διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει το ταλέντο να αλλάξει τη ροή του αγώνα και το Σάββατο δεν το είδαμε να συμβαίνει αυτό».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση, υποστήριξε: «Είδαμε δύο πολύ διαφορετικές ομάδες. Μία αμυντική και μία που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει καταστάσεις για γκολ. Στο τέλος, η ομάδα που προσπαθούσε να σκοράρει δεν το κατάφερε και το έκανε η ομάδα που δεν προσπαθούσε. Έτσι ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι.

Συνηθίζουμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια, αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ξέραμε ότι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να σκοράρουν ήταν από στημένη φάση και τα κατάφεραν. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν σε νοιάζει. Η Ισπανία είναι η Πρωταθλήτρια Κόσμου και Ευρώπης και θέλουμε πάντα να κερδίσουμε, αλλά οπωσδήποτε και προτιμούμε να χάσουμε σε ένα τέτοιο ματς, παρά σε ένα σημαντικό αγώνα».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα