Φερέιρα: «Τώρα βρήκε να τα πει ο Παπουτσάκης;»

Τα σχόλια που έκανε ο πρόεδρος του Εργοτέλη και της διοργανώτριας Αρχής, Απόστολος Παπουτσάκης, όχι μόνο δεν άρεσαν στον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά έγιναν και αντικείμενο σχολιασμού, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να αναρωτιέται για το timing της τοποθέτησης του πρώτου…

Πολλές

φορές ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει διαστάσει να τοποθετηθεί με καυστικά σχόλια και αιχμηρές απόψεις για διάφορα πράγματα. Το ίδιο έκανε και χθες, λοιπόν, λίγο πριν η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρήσει από την Παιανία με προορισμό το ΟΑΚΑ, για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό…

Αφορμή αποτέλεσαν τα σχόλια που έκανε ο Απόστολος Παπουτσάκης. Σχόλια που προφανώς κάθε άλλο παρά άρεσαν στον Πορτογάλο τεχνικό, γεγονός που φρόντισε να καταστήσει σαφές και μέσω των όσων είπε στους «πράσινους»!

Θέλοντας, παράλληλα, να διασφαλίσει ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα και δεν θα επιτρέψουν να πέσουν… σκιές στο όνομα του συλλόγου, δεδομένης και της ιδιαιτερότητας του αγώνα με τους Αγρινιώτες.

«Δεν ήξερε τι γινόταν ο πρόεδρος του Εργοτέλη; Αφού είναι και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας… Τώρα που έχει το πρόβλημα βρήκε να τα πει; Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός και θα παίξουμε για την ιστορία μας και για την φανέλα μας, όμως. Έπρεπε να τα είχε πει νωρίτερα πάντως ο κύριος Παπουτσάκης αυτά», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Φερέιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα