Φέργκιουσον: «Ο Ντε Χέα μας κράτησε στο παιχνίδι»

02:56 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Το εγκώμιο του Νταβίντ Χέα έπλεξε ο Άλεξ Φέργκιουσον μετά την αγχωτική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ», τονίζοντας παράλληλα πως οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβραβεύτηκαν για το υπομονετικό τους παιχνίδι.

«Ήταν μία δύσκολη βραδιά. Έπρεπε να παίξουμε με υπομονή και στο τέλος ανταμειφθήκαμε. Δεν είχαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, αλλά είχαμε την κατοχή της μπάλας και πιέζαμε. Έπρεπε όμως ταυτόχρονα να είμαστε προσεκτικοί γιατί η Μπλάκμπερν ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις», τόνισε αρχικά ο Σκωτσέζος τεχνικός μετά την εκτός έδρας νίκη επί των

«ρόδων» (2-0), συμπληρώνοντας για τη μάχη του τίτλου με τη συμπολίτισσα Σίτι:

«Μπορεί να κριθεί το πρωτάθλημα στη διαφορά τερμάτων. Ήμασταν στο -18 και τώρα η διαφορά είναι μόνο ένα γκολ. Έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια μπροστά μας και η εμπειρία μου διδάσκει πως δεν μετρά τίποτα πέρα από το επόμενο παιχνίδι, που είναι την Κυριακή με την ΚΠΡ».

Ερωτηθείς για την απόδοση του Ντε Χέα, ο «Φέργκι» κατέληξε: «Η πρόοδος του Ντε Χέα είναι εμφανής. Ωριμάζει συνέχεια και αποκτά αυτοπεποίθηση. Ανέκαθεν ήταν ικανότατος τερματοφύλακας. Στο πρώτο μέρος έκανε τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις και μας κράτησε στο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα