Φέργκιουσον: «Πρέπει να προχωρήσουμε»

Να σηκώσουν κεφάλι και να αφήσουν πίσω τη βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του ο Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» σε μια αναμέτρηση με πολλές ιδιαιτερότητες και ο Σκωτσέζος τεχνικός εστίασε στην ανάγκη να ξεπεραστεί η συντριβή από τους «πολίτες» με νίκη επί των «ζαχαρωτών».

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για όλους καθώς είχαμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, ωστόσο πρέπει να το ξεπεράσουμε. Έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες, οι υποστηρικτές και το προσωπικό, όλοι είναι απογοητευμένοι,

αλλά πρέπει να προχωρήσουμε», τόνισε αρχικά ο «Φέργκι» για να συμπληρώσει σχετικά με την Έβερτον:

«Εκτός έδρας η Έβερτον είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος. Είναι ένας σκληρός αγώνας και εμείς ελπίζουμε να μπορέσουμε να συνέλθουμε από την απογοήτευση της περασμένης Κυριακής. Είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο και κάτι που πρέπει να κάνουμε και πάλι. Τίποτα δεν αλλάζει στο ποδόσφαιρο από την άποψη αυτή. Η πρόκληση για να γίνουμε καλύτεροι είναι εκεί έξω».

Παράλληλα, ο 69χρονος προπονητής υποστήριξε πως περιμένει μία μεγάλη εμφάνιση από τον Γουέιν Ρούνεϊ, παραδεχόμενος ωστόσο πως η εχθρική αντιμετώπιση από τους φίλους της πρώην του ομάδας ίσως επηρεάσει την απόδοσή του.

«Αναμένουμε μια δυνατή εμφάνιση κάθε εβδομάδα από τον Γουέιν. Είχε κάποιες μέτριες παρουσίες εκεί (σ.σ. «Γκούντισον Παρκ»), αλλά τα έχει πάει καλά σε ορισμένα παιχνίδια και ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί ξανά. Σκόραρε δύο γκολ κόντρα στην Έβερτον στα προηγούμενα παιχνίδια και αποδοκιμάστηκε όπως συνήθως. Υπάρχει τόση ένταση στο γήπεδο σε κάθε ενέργειά του. Σε έναν αγώνα είχε πάρει κάρτα και τον αντικατέστησα επειδή δεν ήθελα να δώσω την ευκαιρία στον διαιτητή να τον αποβάλει»

Όσον αφορά τέλος στον Γιάνγκ ο οποίος είναι αμφίβολος για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Μόγιες, ο Φέργκιουσον κατέληξε:

«Ο Άσλει αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο δάκτυλο και θα επανεκτιμήσουμε την κατάστασή του στη σημερινή προπόνηση. Ο γιατρός είπε πως δεν είναι τίποτα το σοβαρό και ελπίζουμε έτσι να είναι ετοιμοπόλεμος αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα