Φέργκιουσον: «Σημαντικός ο Όουεν»

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξέφρασε την άποψη ότι ο υγιής Μάικλ Όουεν μπορεί να παίξει ρόλο-κλειδί στην προσπάθεια που καταβάλλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ο 32χρονος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα, ύστερα από πεντάμηνη απουσία λόγω τραυματισμού. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν απόψε (26/05) την ευκαιρία να αποσπαστούν τρεις βαθμούς από τη «συμπολίτισσα» Σίτι στην κορυφή της κατάταξης, εφόσον καταβάλουν την αντίσταση της Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ», και, μολονότι ο Όουεν δεν είναι

απολύτως έτοιμος, ο «Φέργκι» πιστεύει ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέλος της ομάδας στα εναπομείναντα παιχνίδια.

«Εάν σκέφτεσαι ποτέ ότι χρειάζεσαι έναν παίκτη να πετύχει ένα σημαντικό γκολ για σένα, υπάρχει κάποιος καλύτερος από τον Μάικλ Όουεν;» δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ και συνέχισε: «Θα είναι μια πραγματικά ευπρόσδεκτη προσθήκη στην ομάδα μας, ακόμη κι αν αυτό γίνεται για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν».

Ο Φέργκιουσον μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Όουεν επρόκειτο να επιστρέψει νωρίτερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο η επάνοδός του πήρε αναβολή.

«Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα πριν από δύο εβδομάδες και στη συνέχεια, ύστερα από μια προπόνηση, έκανε γυμναστική και το παράκανε. Έτσι, έμεινε πίσω λίγες ημέρες, αλλά θα πρέπει να είναι μαζί μας αυτήν την εβδομάδα», κατέληξε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα