Φεβρουάριος 2011: Ο Καλόπουλος και οι... άλλοι!

Ο Φεβρουάριος ήταν ο μήνας των ντέρμπι, αλλά και του… Καλόπουλου, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στη συνάντηση των «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά κερδίζοντας στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα τον Ολυμπιακό (1-0) σε ένα αγώνα που είχε πολλή ένταση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι παραλίγο να πάει στο

Αυτόφωρο ο Μαρινάκης, εξαιτίας μήνυσης που υπέβαλε άνθρωπος που βρισκόταν στις σουίτες του γηπέδου, αλλά μετά την απέσυρε.

Στο άλλο μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών η ΑΕΚ παρά την ήττα της (3-2) από τον Παναθηναϊκό, πήρε το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Οι «πράσινοι» τα είχαν με τη διαιτησία του Παππά, ενώ πιο… περιγραφικός για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ ήταν ο Σισέ.

Ο Γάλλος άσος λίγες ημέρες αργότερα προκάλεσε πολλά σχόλια με την εμφάνισή του με τη φούστα στα βραβεία του περιοδικό Status.

Το μεγάλο γεγονός του μήνα ήταν αναμφισβήτητα το ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους Καλόπουλο και Τρύφωνα να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0. Μετά το τέλος του αγώνα το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Σισέ και τον Μαρινάκη έκλεψε την παράσταση, ενώ ο Γάλλος προανήγγειλε την αποχώρησή του από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η είσοδος των φίλων του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα προκάλεσε την εισαγγελική έρευνα, ενώ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκαν έξω από το κτίριο της ΕΡΤ για την κάλυψη των γεγονότων από την κρατική τηλεόραση.

Στα τέλη του μήνα ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Μόσχα στη ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας για τους «32» του Europa League και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) και δεν προκρίθηκε στους «16».

Ύστερα από 20 χρόνια καριέρας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γκάρι Νέβιλ αποφάσισε να αποχωρήσει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο σπουδαίος Ρονάλντο αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο μήνας αυτός αποδείχθηκε… γρουσούζικος για τον Κούμπιτσα, ο οποίος είχε ένα ατύχημα, κατά τη διάρκεια του Rally Ronde di Andora που συμμετείχε και οι ιατροί του είπαν ότι θα πρέπει να μείνει εκτός F1 για τη φετινή χρονιά.

Στο WRC ο Χιρβόνεν κέρδισε τον πρώτο αγώνα της σεζόν που έγινε στη Σουηδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα