Φιλίποφ: «Ψηλά στο Challenge Cup o Ολυμπιακός»

Για τον τραυματισμό του, αλλά και για την πορεία του Ολυμπιακού μίλησε ο νεαρός πασαδόρος, Ντίμα Φιλίποφ.

Συγκεκριμένα ο άσος των «ερυθρόλευκων» παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στο «NovaΣΠΟΡ FM». Πριν μιλήσει για τους φετινούς στόχους της ομάδας του, ανέλυσε την πορεία της αποθεραπείας του:

«Το πόδι πάει καλύτερα μέρα με την μέρα. Υπάρχει ακόμα πόνος αλλά έφυγε το πρήξιμο. Πιστεύω πως θα επιστρέψω συντομότερα από ότι προβλεπόταν στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν θέλω όμως να το ρισκάρω.

Θέλω να πάμε σιγά σιγά γιατί ακόμα δεν έχουν έρθει τα δύσκολα ματς για τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως το πολύ σε τρεις εβδομάδες θα είμαι έτοιμος».

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια συνολικής αγωνιστικής βελτίωσης:

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ξεφύγει από την πορεία μας. Παίζουμε καλό βόλεϊ και είμαι ικανοποιημένος. Έχουμε βέβαια ακόμα περιθώρια βελτίωσης και θεωρώ πως μέχρι τα play off θα είμαστε όσο έτοιμοι πρέπει για να είμαστε ακόμα πιο καλοί».

Συνέχισε τονίζοντας τους υψηλούς στόχους που έχει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη:

«Όσον αφορά την Ευρώπη, πιστεύω πως τόσο η Τάμπερε όσο και η Μακάμπι που θα βρούμε στην επόμενη φάση δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Υπάρχει στο μυαλό μας η τετράδα. Η ομάδα είναι καλή και μπορεί να φτάσει ψηλά στο Challenge Cup αλλά πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Από εκεί και πέρα βλέπουμε. Πάντως κατά την γνώμη μου μπορούμε να φτάσουμε στην τετράδα».

Και κατέληξε ξεχωρίζοντας τον Νοβότνι ανάμεσα στις φετινές προσθήκες:

«Το καλό είναι πως στον Ολυμπιακό κυριαρχεί η ομαδικότητα και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη και να πω πως τα έχει πάει καλύτερα από ότι οι άλλοι. Όλοι οι παίκτες βοηθούν. Μέχρι στιγμής, πολύ καλή εικόνα από τους νέους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα έχει δείξει ο Νοβότνι, ο οποίος μας στηρίζει επιθετικά και μας βοηθά πάρα πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα