Φιλίππου: «Δεν μας απασχολεί η κλήρωση»

Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι ο στόχος της Εθνικής Ανδρών στο προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας.

Ο μάνατζερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Νίκος Φιλίππος, βρίσκεται στο Καράκας εν όψει της διαδικασίας, που θα ξεκινήσει στις 23.30. Μιλώντας στο Sentra FM 103.3 παραδέχθηκε πως ο στόχος της ελληνικής ομάδας είναι σαφής και δεν θα πρέπει να την

απασχολεί η κλήρωση, παρότι πάντα κρύβει δύσκολα σημεία. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη Βενεζουέλα: «Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν, αλλά δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις. Αναφορικά με την πόλη, η θερμοκρασία είναι 25-28 βαθμούς και από ό,τι μας είπαν το καλοκαίρι θα είναι λίγο υψηλότερη. Υπάρχει, επίσης, πολλή κίνηση στους δρόμους κι αυτό ίσως δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Το ξενοδοχείο είναι καλό, ενώ το γήπεδο θα το δούμε αύριο (01/02)».

Για την ασφάλεια στο Καράκας: «Η πόλη έχει εικόνα παρατημένου τοπίου. Εμείς δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα και δεν είδαμε κάτι. Σίγουρα, εμάς μας προσέχουν και τις αποστολές των ομάδων ακόμα περισσότερο».

Για την κλήρωση: «Να πάνε όλα καλά και να είμαστε όσο τυχεροί μπορούμε. Σίγουρα, αυτό που είναι σημαντικό θα είναι το πρώτο χιαστί που θα μας πάει στην τετράδα. Λίγο πολύ οι κληρώσεις κρύβουν κάποια δύσκολα σημεία. Θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ο στόχος μας είναι γνωστός και δεν θα πρέπει να μας απασχολεί η κλήρωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα