Φιλοθέη Άρτας – Οδυσσέας Νυδρίου 3-1

Νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή πέτυχε η Φιλοθέη επί του Οδυσσέα Νυδρίου με 3-1 στην Άρτα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Σκαμνέλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη. Μόλις στο 14΄ο Γιαννούλης έκανε το 1-0 με πλασέ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και ολιγωρία της άμυνας. Δέκα λεπτά αργότερα στο 25’ ο Μπιρμπίλης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του σφραγίζοντας τους τρεις βαθμούς. Όμως λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Κτενάς στο 44’ μείωσε σε 2-1 ξαναβάζοντας

την ομάδα του στο παιχνίδι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το έργο για τον Οδυσσέα έγινε ακόμα πιο δύσκολο καθώς αποβλήθηκε ο Σκαμνέλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στο 53’ ο Μπαλάφας έκανε το 3-1 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ: Καραγκούνης, Γιαννούλης Σ. (83΄ Καραθανάσης), Γιαννούλης Θ. (89΄ Ζιώγας), Κακάβας, Δάρδας, Μπιρμπίλης, Χούσος, Ευταξίας, Γεωργάκης (69΄ Κολιός), Μπαλάφας, Γεωργίου.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: Μπάμπης, Σκαμνέλος, Βρακατσέλης, Δήμας Χ., Κτενάς (78΄ Βακουφτσής), Φράγκος, Ματούλας (82΄ Γαζής Ν.), Δήμας Θ., Γαζής Σ., Ντέτσικας, Καλογερής (71΄ Ψαρρόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα