Φόρεσε τα... καλά της η Νίκη

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου νίκησε με 2-0 τον Εθνικό Γαζώρου στο «Παντελής Μαγουλάς».

Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν το καλό τους πρόσωπο, εμφάνισαν στοιχεία βελτίωσης και πέτυχαν δύο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουσινάκη στο 54ʼ και με διαγώνιο σουτ του Μουδούρογλου στο 92ʼ. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι στο 73ʼ έπειτα από σουτ του Πεχλιβανόπουλου.

Σημειώνεται ότι στο γήπεδο

βρέθηκε ο σκάουτ του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Οικονομόπουλος, προκειμένου να κατασκοπεύσει τη Νίκη Βόλου.

Αυτό συνέβη, μια και σε περίπτωση που ο Αγροτικός Αστέρας υποβιβαστεί, τότε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα κληθεί να δώσει αγώνα μπαράζ με ομάδα του 2ου ομίλου για την άνοδο. Αυτή θα είναι μία εκ των ΑΕ Ποντίων ή Νίκη Βόλου.

Νίκη Βόλου: Βούρας (46ʼ Ψωμιάδης), Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Μκρτσιαν, Κοντοχρήστος, Πεχλιβανόπουλος (84ʼ Βλάχος), Ριζογιάννης, Στεργίδης (87ʼ Μουδούρογλου), Κυπτίου, Μπουσινάκης (71ʼ Πετράς), Λουκίνας (90ʼ Άλντι).

Εθνικός Γαζώρου: Παπαθανασίου, Αραμπατζής, Αβραμίδης (83ʼ Τάκας), Ταρπινίδης, Κοκόλης, Άγγος, Μάρος (60ʼ Κουκούτσης), Πεχλιβανίδης (80ʼ Παλάσκας), Μαχαιρούδης (75ʼ Κοσμίδης), Γαλακτερός, Στεφανίδης (82ʼ Βασιλειάδης).

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα