«Φωτιά» χωρίς λόγο!

Ο Παναθηναϊκός μετράει τα κέρδη του μετά το 101-72 κόντρα στον ΚΑΟΔ, αλλά όλοι όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ αναρωτήθηκαν τι στην ευχή ήθελαν να πετύχουν οι δύο από τους τρεις διαιτητές της χθεσινής αναμέτρησης. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας μην υποβιβάσουμε το μπάσκετ, επειδή κάποιοι ασκούν πλημμελώς τα καθήκοντα τους.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει κάθε λόγο να

τρίβει τα χέρια του από χαρά, καθώς είδε τον Ντέιβιντ Λόγκαν να πραγματοποιεί μια εκπληκτική εμφάνιση με 21 πόντους και καρφώματα βγαλμένα από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Ο «Λο» αν και μόλις 1.84εκ φημίζεται για το απίστευτο άλμα του, οπότε σήμερα που βρήκε την ευκαιρία πρόσφερέ αυτό που θέλει να δει ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο. ΘΕΑΜΑ! Παράλληλα ήταν πιστός στο σύστημα της ομάδας και έδειξε πως το δεύτερο μέρος στο Μιλάνο, μόνο τυχαίο γεγονός δεν ήταν. Από κοντά και ο Μάριτς που 12 πόντους σε ισάριθμα λεπτά συμμετοχής, «δήλωσε» έτοιμος στον προπονητή του.

Και όλα αυτά χωρίς τον μαέστρο Διαμαντίδη στο παρκέ (προφυλάχθηκε λόγω ενός μυϊκού σπασμού), αλλά με τη φοβερή ενέργεια στην άμυνα που πήγαζε πρωτίστως από τους Περπέρογλου (ήταν καταπληκτικός σε όλους τους τομείς και ας πήρε μονάχα τέσσερις προσπάθειες), Μπατίστ και Καιμακόγλου και στο δεύτερο μέρος από τον Σάτο, που είχε πάρει πολύτιμες ανάσες από τον Ζοτς στο πρώτο κομμάτι του αγώνα.

Πάμε στα κακώς κείμενα τώρα. Αποτελεί μεγάλο επίτευγμα σε ένα παιχνίδια ΠαναθηναϊκούΚΑΟΔ, να φεύγουν οι διαιτητές της αναμέτρησης συνοδεία της Αστυνομίας από το παρκέ! Αιτία τα πολλά λάθη του πρώτου διαιτητή Παπαπέτρου (είχε φοβερά παράπονα και στον αγώνα με το Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός) αλλά και του τρίτου Τζαφλέρη, τον οποίο δεν προστάτεψε ο πιο έμπειρος συνάδελφος του. Πρέπει λοιπόν άμεσα η ΚΕΔ να δει τι συμβαίνει, διότι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται το μπάσκετ είναι τέτοιες διαιτησίες σε αγώνες που πρέπει ν’ απασχολούν μονάχα για το θέαμα τους!

ΥΓ: Ο Περπέρογλου έχει αλλάξει άρδην όλη την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα