«Φωτιά» στην περιφέρεια...

Στο Nescafe frappe Students Cup εντυπωσιακά έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους οι ΑΟ Περιπατητές που κάθε άλλο παρά τέτοιοι αποδεικνύονται ως τώρα στη λίγκα της Θεσσαλονίκης.

Με το απόλυτο 5 στα 5 και με 4 μόλις γκολ παθητικό έχουν βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα με τους Ομορφάντρες και τους Boca Jrs να δείχνουν αξιόμαχοι αντίπαλοι

στην προσπάθεια που θα γίνει για την κατάκτηση του πολυπόθητου εισιτηρίου που οδηγεί στην πανελλήνια τελική Φάση.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα ομάδες στην συμπρωτεύουσα που δεν έχουν μπει σε full αγωνιστικούς ρυθμούς και έτσι κρατάμε τις επιφυλάξεις μας. Στο Βόλο το απόλυτο έχει πλέον μόνο η Barcelioma αλλά η Χάρης ΠΜ και ο Ρήγας (πρώην Κουσκού) θα προσπαθήσουν να μπουν σφήνα στα ημιτελικά και αυτό φαίνεται από τώρα που ακόμα είναι πολύ νωρίς και ο όμιλος έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Στα Χανιά και στην Κομοτηνή αυτή τη βδομάδα ξεκίνησαν τα παιχνίδια ενώ το ίδιο θα συμβεί μέσα στη βδομάδα και στα Ιωάννινα. Από τις τρεις πόλεις αυτές η ανταπόκριση θα έρθει από βδομάδα μιας που ακόμα είναι νωρίς. Για την Αθήνα τα λέμε κάθε βδομάδα και είναι γνωστή η κατάσταση με νέους ομίλους να κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους. Η Μηχανολογία FC του Θ ομίλου συνεχίζει την αήττητη επέλασή της με μόλις 8 γκολ παθητικό ενώ συνεχίζουν να είναι εντυπωσιακοί ο Μπάμπης ο Φλού(φλης), οι Ξέμπαρκοι και οι Κουφοί Αετοί. Οι Βίκινγκς έχουν αγωνιστεί μόλις σε 2 παιχνίδια αλλά είναι καταπληκτική ομάδα όπως επίσης και ο Παναλκοολικός του Α ομίλου και το Χαϊδάρι του Η ομίλου.

Οι αγώνες συνεχίζονται σε όλες τις πόλεις, ωστόσο, παρόλα αυτά, ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Έτσι μπορούν ακόμα και οι τελευταίες ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή καθώς θα δημιουργηθούν και επιπλέον όμιλοι. Το (κεντρικό) τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69.8.69.40000 αλλά πολύ πλούσιο είναι και το υλικό που μπορείτε να εντοπίσετε και στο www.studentscup.gr . Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πόλεις που συμμετέχουν είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Πάτρα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Λαμία, τα Χανιά, η Κομοτηνή, η Κέρκυρα και τα Ιωάννινα και πως οι πρωταθλητές των πόλεων θα φιλοξενηθούν σε μία πόλη τον ερχόμενο Οκτώβριο για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Nescafe Frappe Students Cup 8x8.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί και ιντερνετικά τις εξελίξεις πέρα από το site της διοργάνωσης και από το onsports.

Keywords
Τυχαία Θέματα